ZVEZDA MERIDIANBET DOVELA REPREZENTATIVCA SRBIJE: Centar stigao među crveno-bele!

Autor:

Sport

02.09.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno pojačanje pred narednu sezonu.

ZVEZDA MERIDIANBET DOVELA REPREZENTATIVCA SRBIJE: Centar stigao među crveno-bele!

Foto: Starsport

Koreografija Delija

Stefan Marjanović, centar rođen 2007. godine, novo je pojačanje Crvene zvezde Meridianbet, potvrdio je ovaj klub na svojim društvenim mrežama.

Kako se navodi u saopštenju kluba, talentovani centar rođen je 04.09.2007.godine u Somboru, visok je 210 centimetara i predstavlja veliku budućnost srpske košarke i Crvene zvezde Meridianbet.

Stefan je do ove sezone igrao za ekipu Vojvodine, reprezentativac je Srbije u svojoj starosnoj kategoriji, a bio je i učesnik Evropskog prvenstva za igrače do 16 godina koje je igrano ovog leta. Odlikuje ga izvanredna igra u oba pravca i ogroman potencijal koji će moći dalje da razvija igrajući u sistemu Crvene zvezde Meridianbet.

Ni sam košarkaš nije krio oduševljenje dolaskom na Mali Kalemegdan, gde će imati priliku da se dalje razvija kao igrač.

- Izuzetno mi je drago što sam postao član Crvene zvezde predstoji mi izuzetno naporan rad  u narednom periodu, takođe i uložen trud kako bih jednog dana došao do prvog tima Crvene zvezde što mi je cilj. Pre toga puno rada, treninga, utakmica kako bih sa svojim timom stizao do pobeda i titula - rekao je Marjanović.

Jasno je da je Stefan Marjanović jedan od najvećih talenata Srbije, a delije mogu samo da se nadaju da će ga kroz nekoliko godina gledati i u dresu prvog tima, u utakmicama Evrolige, kao i u okviru takmičenja na Jadranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Samo trpaju

02.09.2023 14:32

REZERVA u FMP 1 !