DEVOJKA JE 12 DANA JELA SAMO BANANE: Ono što se dogodilo niko nije očekivao, zbog rezultata ostala je UKOPANA!

Autor: N.J.

Lifestyle

02.09.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako su vam već sada dosadili jedni te isti, slični obroci, zamislite da 12 dana jedete samo banane.

DEVOJKA JE 12 DANA JELA SAMO BANANE: Ono što se dogodilo niko nije očekivao, zbog rezultata ostala je UKOPANA!

Foto: pixabay.com

Devojka jede bananu

Banane su voće bogato vlaknima s nizom zdravstvenih prednosti. Čućete da ih mnogi jedu kada su na dijeti, ali na poseban način, i ne tako često. Zato, pitamo se da li banane i mršavljenje idu ruku pod ruku? Banane su četvrta najpopularnija namirnica nakon pirinča, pšenice i kukuruza, a sa svojim visokim sadržajem hranjivih materija, niskom cenom i lakom dostupnošću najidealnije su voće za svakodnevnu ishranu, a takođe su dobre i za mršavljenje.

Ako ne jedete nijedan drugi obrok osim banana, mršavite. Ali, ako pojedete osam do deset dnevno, a nemate druge obroke, možete se i ugojiti.

Šta je Julija uradila?

Nutricionistkinja je isprovala mono - voćnu dijetu kako bi testirala zdravstvene prednosti bananana. Ona to naziva dijetom na "ostrvu banana". To znači, jedete sve što poželite odnosno više vrsta banana. Međutim, ljudi povremeno dodaju jednu vrstu zelenila, poput zelene salate kao poslednji obrok u danu.

Istraživanja pokazuju da se banane mogu savršeno uklopiti u plan ishrane za mršavljenje. Sadržaj vlakana u ovom voću je topiv, što uzrokuje upijanje vode i usporava probavu.

Evo šta se dogodilo tokom njene dijete

- Nisam imala nikakve simptome detoksikacije, osećala sam se fantastično tokom celog "putovanja". Doživela sam bistrinu uma, što joj je omogućilo obavljanje zadataka i aktivnosti - kaže i objašnjava da je to za nju više bilo unutrašnje putovanje jer se pre svega osećala dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading