STIGAO JE! Zvezda Meridianbet jača za reprezentativca koji je KIDAO na Mundobasketu! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.09.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac Jago dos Santos Mateus sleteo je u Beograd.

STIGAO JE! Zvezda Meridianbet jača za reprezentativca koji je KIDAO na Mundobasketu! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Jago dos Santos Mateus

Željno su navijači Crvene zvezde Meridianbet čekali da se Jago dos Santos Mateus priključi izabranicima Duška Ivanovića.

Bez dileme jedan od najboljih igrača selekcije Brazila na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Manili, završio je reprezentativne obaveze i doputovao na aerodrom "Nikola Tesla", odakle se uputio ka Malom Kalemegdanu.

Bivši košarkaš nemačkog Ulma će se, posle pregleda i testiranja, priključiti treninzima srpskog šampiona, koji je juče završio učešće na turniru u Italiji.

Crveno-beli su na Sardiniji osvojili treće mesto, u konkurenciji Sasarija, Olimpije Milano i Asvela iz Vilerbana, kojeg su savladali u poslednjem meču.

Francuski klub će biti protivnik Zvezdi Meridianbet i na premijeri u Evroligi, koja startuje petog oktobra, a Ivanovićeva četa je domaćin u toj utakmici.

Naredni protivnik tima sa Malog Kalemegdana biće evroligaš Alba, a duel s nemačkom ekipom na programu je 16. septembra.

Crvena zvezda Meridianbet je od početka priprema odigrala pet utakmica i savladala Dinamik (84:50), čačanski Borac (90:73) i subotički Spartak (94:58), dok je na turneji po Italiji savladala Asvel trojkom Šabaza Nejpira (77:74), a izgubila od Sasarija (71:76).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading