CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET U PROBLEMU: Ivanović ne može da računa na tri košarkaša

Autor:

Sport

16.09.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli oslabljeni na pripremnom turniru u Minhenu.

CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET U PROBLEMU: Ivanović ne može da računa na tri košarkaša

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet učestvovaće ovog vikenda na jakom pripremnom turniru u Minhenu "Magneta kupu" na kojem će danas (17.00) u polufinalu igrati protiv Albe. U drugom polufinalu sastaće se domaćin Bajern i Virtus, dok su mečevi za treće mesto i finale sutra.

Biće to dobra prilika da trener Duško Ivanović vidi trenutnu formu svojih izabranika, ali, nažalost, neće moći da računa na trojicu važnih košarkaša jer su crveno-beli put Nemačke otputovali u krnjem sastavu. Naime, Stefan Lazarević se još uvek oporavlja od povrede zbog čega nije krenuo sa ostatkom ekipe u Minhen. Sa druge strane, Majk Tobi i Dejan Davidovac dobili su nekoliko dana odmora nakon Svetskog prvenstva.

 

 

S druge strane, Ivanović će konačno na delu moći da vidi povratnike Miloša Teodosića i Nemanju Bjelicu. Tu su i Crnogorac Marko Simonović i Brazilac Jago Dos Santos, koji su ranije završili nastup na Mundobasketu pa su se ranije vratili iz Manile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading