OVIH KARATA ZA ZVEZDINE UTAKMICE VIŠE NEMA: Uskoro će PLANUTI cela Arena

Autor:

Sport

12.09.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije traže kartu više da gledaju svoje ljubimce koji će krenuti po sve titule.

OVIH KARATA ZA ZVEZDINE UTAKMICE VIŠE NEMA: Uskoro će PLANUTI cela Arena

Foto: Starsport

Koreografija Delija

Delije traže kartu više za utakmice koje će KK Crvena zvezda Meridianbet igrati u Areni u novoj sezoni. Naime, crveno-beli su saopštili da sezonskih karata za Nivo 200 naše najveće dvorane više nema, a ako se nastavi ovim tempom uskoro će planuti i cela Arena.

Ovakvo veliko interesovanje delija se moglo očekivati imajući u vidu da se tim sa Malog Kalemegdana značajno pojačao, te da će u novoj sezoni napasti sve troveje, od Superlige i Kupa Radivoja Koraća koje brane, preko pehara AdmiralBet ABA lige, pa do titule u Evroligi.

 

 

Saopštenje sa KK Crvena zvezda Meridianbet kada je u pitanju prodaja sezonskih karata prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava sve navijače i zainteresovane koji žele da kupe sezonske karte za takmičarsku sezonu 2023-2024 – da su sve karte za nivo 200 u beogradskoj Areni, usled ogromnog interesovanja zvezdaša (od kojih su mnogi iskoristili i opciju i pogodnost kupovine još jedne sezonske karte) – rasprodate!

Od utorka 12. septembra u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu kao i na svim ostalim prodajnim mestima, za sve stare vlasnike sezonskih karata, ali i one koji po prvi put kupuju karte na raspolaganju će biti karte za nivo 400.

Podsećamo,prodaja se nastavlja kao i do sada na prodajnim mestima Mali Kalemegdan (radnim danima od 12-20h, subotom od 10-18h), Ušće, Cvetni trg, Bilet centar, kao i online – www.tickets.rs.

Republika

Foto: Twitter/KK Crvena zvezda Meridianbet

 

VAŽNA NAPOMENA: Pogodonost po kojoj svaki vlasnik sezonske karte iz prošle sezone, osim popusta i uključenog članstva, može da ostvari popust za još jednu sezonsku kartu za takmičarsku sezonu 2023-2024, važi i za sektor NIVO 400 u beogradskoj Areni.

Novi kupac postaje član i dobija svoju personalizovanu člansku kartu, čija je cena već uračunata u cenu sezonske karte (1000 rsd cena članarine). Starim kupcima se automatski produžava članstvo koje je takođe uračunato u cenu.

Jedan od prvih benefita za vlasnike sezonskih i članskih karata je omogućen popust u zvaničnoj prodavnici Fan Store od 10% prilikom svake kupovine. Fan Store će raditi (štand na terenima na Kalemegdanu) tokom celog trajanja prodaje sezonskih karata;

Još jednom podsećamo da je kao i svake sezone omogućena kupovina sezonskih karata na rate karticama „Banke Intesa“ i „Komercijalne banke“ (na 3 ili 6 rata).

KK Crvena zvezda Meridianbet ovom prilikom još jednom se zahvaljuje svim našim navijačima na ogromnom poverenju koje su iskazali kupovinom rekordnog broja sezonskih karata i to u periodu od samo 7 dana, ponedeljka 04.09.2023. godine do 11.09.2023. godine!

Klub će se u narednim danima oglasiti i sa konkretnim brojkama koje su kada je ovaj segment rada kluba – istorijske.

Budite deo nove sezone KK Crvena zvezda Meridianbet, jer samo zajedno u punoj Areni možemo da dođemo do velikih utakmica, pobeda i zajedničkog uspeha!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading