DELIJE, PRAVAC BLAGAJNA: Evo kada Crvena zvezda Meridianbet počinje prodaju sezonskih karata

Autor:

Sport

23.08.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najjeftinija sezonska karta koštaće 11.000 dinara, a odlučeno je i za koje će sve mečeve sezonska ulaznica važiti.

DELIJE, PRAVAC BLAGAJNA: Evo kada Crvena zvezda Meridianbet počinje prodaju sezonskih karata

Foto: Starsport

Delije slave pobedu nad Partizanom

KK Crvena zvezda Meridianbet počeće prodaju karata za narednu sezonu u ponedeljak 4. septembra. Istovremeno, sa Malog Kalemegdana su objavili kompletne cene sezonskih karata, uz podsećanje da će se prodaja ograničenog kontigenta sezonskih ulaznica vršiti do početka sezone i prve domaće utakmice u Areni, koju crveno-beli igraju 5. oktobra protiv Asvela u Evroligi. Uz podsetnik da sezonska karta važi za sve utakmice u narednoj sezoni, uključujući i mečeve doigravanja u takmičenjima u kojima će eventualno nastupiti prvi tim.

Foto: KK Crvena zvezda

 

Tako će sezonske karte za Nivo 400 koštati 11.000 dinara za sve koji obnavljaju prošlogodišnju sezonsku ulaznicu, dok je cena za one koji je kupuju prvi put 13.000 dinara. Karte za tribine, koje će nositi ista imena kao i u Pioniru, dakle Tribine A, B, C i D koštaće 21.000 dinara (26.000 dinara za nove kupce), a iste su cene i sezonskih za Parter B. Sezonska karta za Parter 4 košta 25.000, odnosno 29.000 dinara. Cene tako rastu sve do 121.000 dinara za VIP Zvezdaš sezonsku kartu, odnosno do 601.000 dinara za počasna mesta.

Tokom prodaje, svi zainteresovani biće u prilici da kupe sezonske ulaznice i preko websajta tickets.rs. Link za kupovinu nalaziće se i na klupskom zvaničnom sajtu. Takođe, svi zainteresovani moći će kao i prethodnih sezona da kupe sezonsku kartu na rate. U cenu sezonskih karata za počasna mesta uračunat je i hospitality program.

Foto: KK Crvena zvezda

Beogradska arena

 

Sa Malog Kalemegdana podsećaju da je klub ove sezone omogućio da svaki vlasnik sezonske karte iz prošle sezone, osim popusta i uključenog članstva, može da ostvari popust za još jednu sezonsku kartu za takmičarsku sezonu 2023-2024.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading