VELIKA AKCIJA POLICIJE KOD EKONOMSKOG FAKULTETA! Masovno privođenje migranata - sumnja se da će biti prebačeni na OVU LOKACIJU! (VIDEO)

Autor:

Hronika

23.08.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veći deo migranata smešten je u autobuse koji su parkirani kod parka.

VELIKA AKCIJA POLICIJE KOD EKONOMSKOG FAKULTETA! Masovno privođenje migranata - sumnja se da će biti prebačeni na OVU LOKACIJU! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Velika policijska operacija izvedena je danas u blizini Ekonomskog fakulteta u Beogradu, gde su migranti podeljeni u grupe u obližnjem parku, dok se obavlja temeljna kontrola njihovih dokumenata. Većina migranata je smeštena u autobuse koji su parkirani u blizini parka, a postoji verovatnoća da će biti prebačeni u kampove za migrante.

Policijske snage su intervenisale na ovom mestu kako bi sproveli detaljnu kontrolu i proveru identiteta migranata. Grupa migranata je okupljena u parku, gde su podeljeni u manje grupe radi efikasnije obrade. Policija pregledava njihove dokumente i sprovodi razgovore kako bi utvrdila njihov status i svrhu prisustva u zemlji.

Veći deo migranata smešten je u autobuse koji su stigli na lokaciju. Ova akcija podstiče spekulacije o mogućem premeštaju migranata u kampove namenjene za smeštaj. Dok se tačne namere policije ne otkrivaju, pretpostavlja se da je ova operacija deo šire strategije kontrole i upravljanja migrantskom populacijom.

Ove ustanove pružaju osnovne usluge poput smeštaja, hrane i medicinske pomoći migrantima dok se rešavaju njihovi statusi ili se preduzimaju koraci za dalje premestaje.

Foto: Republika.rs

 

Ova situacija dodatno ističe potrebu za celovitim pristupom migrantskoj krizi, uključujući saradnju među različitim sektorima društva i međunarodnim partnerima. 

Foto: Republika.rs

 

Dok policijska akcija i dalje traje, ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i koji će biti naredni koraci u vezi sa migranatima koji su bili predmetom ove operacije.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading