SNIMAO POZNANICU, PA JE UCENJIVAO: Plašila se zbog eksplicitnih snimaka, pa mu dala 4.000 evra, a onda...

Autor:

Svet

23.08.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila M.C zbog ucene poznanice koju je snimao.

SNIMAO POZNANICU, PA JE UCENJIVAO: Plašila se zbog eksplicitnih snimaka, pa mu dala 4.000 evra, a onda...

Foto: Shutterstock

Kamera

U periodu od pet godina tridesetdevetogodišnji Ulcinjanin sačinio je video zapise na osnovu kojih je ucenjivao poznanicu. Ona mu je 2022. uplatila 8.000 evra, a on je ove godine tražio još četiri hiljade evra i ona ga je prijavila policiji.

Policija je uhapsila M.C. (39).

Službenici Regionalnog centra bezbednosti "Jug", Odeljenja bezbednosti Ulcinj podneli su krivičnu prijavu i lišili slobode lice koje se sumnjiči za krivično delo proganjanje i krivično delo ucena.

- Sumnja se da je M.C. (39) u periodu od 2018. godine do 21. avgusta 2023. godine sačinjavao video zapise eksplicitnog sadržaja oštećene osobe, te joj upućivao poruke pretećeg i ucenjivačkog sadržaja. Oštećena je na ime ucene izvršiocu tokom 2022. godine uplatila novac u iznosu od 8.000 evra. On je nastavio sa porukama pomenute sadržine zahtevajući novac u iznosu od 4.000 evra, što je pomenuta oštećena osoba prijavila policiji- naveli su u policiji.

Preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti pripadnici Ulcinjske policije su sa pomenutim upoznali nadležnog državnog tužioca koji je kvalifikovao krivična dela i po njegovom nalogu M.C. je lišen slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading