UHAPŠEN SRBIN U BUDVI! Na moru PRETUKAO devojku, ovo mu nije prvi put!

Autor:

Hronika

22.08.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon izdržavanja kazne, Srbin će biti deportovan iz Crne Gore.

UHAPŠEN SRBIN U BUDVI! Na moru PRETUKAO devojku, ovo mu nije prvi put!

Foto: Profimedia

Mladić E.K. (28) državljanin Srbije uhapšen je zbog napada na devojku u Budvi i njemu je određena kazna zatvora u trajanju od 15 dana i izrečena mu je i zaštitna mera proterivanja stranca sa teritorije Crne Gore u trajanju od šest meseci.

- Dana 21.08.2023. godine u večernjim časovima u Sud za prekršaje u Budvi - Odeljene u Herceg Novom priveden je okrivljeni K.E. (28) iz R. Srbije, zbog prekršaja iz zakona o javnom redu i miru. Utvrđeno je da je ranije tog dana, nakon kraće verbalne rasprave fizički napao svoju devojku i da joj je zadao više udaraca, kao i da to nije prvi put, ali da oštećena nasilje do sada nije prijavljivala državnim organima - potvrđeno je za RINU u Sudu za prekršaje u Budvi.

E.K. je odmah sproveden na izdržavanje izrečene kazne u UIKS Spuž u trajanju od 15 dana, zbog opasnosti da ne ponovi istovetni prekršaj.

Nakon izdržavanja kazne, Srbin će biti deportovan iz Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading