ŠOK ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Satima čekali da kupe sezonske karte, A ONDA PAKAO

Autor:

Sport

22.09.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najuporniji su spavali u vrećama ispred Arene da bi prvi uzeli ulaznice za novu sezonu.

ŠOK ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Satima čekali da kupe sezonske karte, A ONDA PAKAO

Foto: ST/R.BIBIĆ

Pao sistem! Najneprijatnija i najčešće izgovorena reč koja para uši navijačima Partizana! Košarkaški klub Partizan prodao je 11.089 obnovljenih sezonskih karata a onda je danas, tačno u 15 časova, pustio u opticaj još 2.000 ulaznica koje su grobari mogli da kupe na blagajnama, ali i onlajn. Međutim, samo najveći srećnici i najuporniji su u tome uspeli!

Naime, kako su prodavci na biletarnicama pokrenuli onlajn prodaju, tako je sistem pao jer ga je istovremeno "napalo" više hiljada upita grobara! A kako i ne bi kada je čak i njih više stotina koje su reportari Republike videli ispred Arene i Doma omladine pokušavalo da kupi kartu onlajn dok čeka.

Ipak, naveći srećnici, odnosno najistrajniji, "naplatili" su sate čekanja.

- Prezadovoljan sam. Čekam jutros od pet sati. Ne mogu da dočekam da gledam Partizan u Areni u Evroligi. Očekujem da ćemo biti još bolji nego prošle godine. Idemo na fajnal-for - rekao nam je momak sa osmehom od uva do uva koji je drugi po redu kupio kartu.

Foto: ST/R.BIBIĆ

 

Onaj prvi nije bio voljan za priču. A kako i bi kada je spavao na trotoaru ispred Arene! Poneo je vreću za spavanje, bar ono što liči na tako nešto i noćio na novobeogradskom asfaltu, tačnije na vrhu stepenica naše najveće dvorane.

Foto: ST/R.BIBIĆ

Oprema za spavanje ispred Arene

Kad je sistem radio karte su prodavane i "otišlo" je svih 2.000 karata. Međutim, svi su bili i te kako iznervirani, pogotovo oni koji su ostali praznih šaka.

Republika

Foto: ST/R.BIBIĆ

 

- Šta im ovo znači? Promenili su operatera za prodaju karata i opet isto. Evo, pao sistem. Tako već sat vremena. Ma sramota. Prošle godine je bilo ovako, sada opet. Sad moram da se snalazim da nekako dođen do karte, ako neko ne bude hteo da ide pa je da na prodaju pred sam meč - kaže jedan od mladića koji je pokušavao da kupi ulaznicu i onlajn dok je čekao ispred Doma omladine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading