IZVUČENI PAROVI 1. KOLA KUP TAKMIČENJA: Crvena zvezda dočekuje nekadašnjeg superligaša - zanimljivo će biti na Bežaniji i na Lionu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.09.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žreb je rekao svoje...

IZVUČENI PAROVI 1. KOLA KUP TAKMIČENJA: Crvena zvezda dočekuje nekadašnjeg superligaša - zanimljivo će biti na Bežaniji i na Lionu!

Foto: Fudbalski savez Beograda

U prostorijama Fudbalskog saveza Beograda izvučeni su parovi premijerne runde ovosezonskog kup takmičenja na teritoriji prestonice.

Ukupno 19 klubova našlo se "u bubnju", a slobodno se može reći da nas očekuje veliki broj zanimljivih susreta, ali se svakako izdvajaju mečevi u kojima će Crvena zvezda u Malom Mokrom Lugu dočekati nekadašnjeg superligaša iz Borče, kao i dueli na Bežaniji gde će "lavovi" odmeriti snagu sa ekipom Kaluđerice 1969 i na Lionu gde će se u borbi za nastavak kup takmičenja sastati domaći Hajduk i nekadašnji osvajač kup trofeja, ekipa Železnika 1930.

Treba napomenuti da je najviše sreće u žrebu imala ekipa KFK Ravne Gore Barajevo koja se bez borbe plasirala u narednu rundu takmičenja.

Istovremeno treba naglasiti da u ovoj rundi takmičenja učestvuje 16 klubova članova Beogradske zone, jednog predstavnika ima Prva beogradska liga - "grupa A", dok dve ekipe dolaze iz Međuopštinske lige Beograd - "grupa A".

Foto: FSB

Prethodne sezone peharu su se radovali fudbaleri BASK TEK-a

 

- Parovi 1. kola Kupa FS Beograda:

Bežanija (Beograd) - Kaluđerica 1969 (Kaluđerica)

Balkan Mirijevo (Beograd) - OFK Žarkovo (Beograd)

OFK Budućnost (Dudovica) - Napredak (Medoševac)

Umka (Umka) - Komgrap (Beograd)

Hajduk Lion (Beograd) - Železnik 1930 (Beograd)

Crvena zvezda (Mali Mokri Lug) - BSK Borča (Borča)

Šušnjar 1977 (Šušnjar) - OFK Mladenovac (Mladenovac)

Boleč (Boleč) - BSK 1926 (Baćevac)

Zuce 2019 (Zuce) - Kelti (Novi Beograd)

KFK Ravna Gora Barajevo (Barajevo) je slobodna u prvoj rundi takmičenja

Mečevi su na programu u sredu 27, septembra sa početkom od 15 časova na terenima prvoimenovanih ekipa, a treba naglasiti da je prethodne sezone trofej Kupa FS Beograda ponela ekipa BASK TEK-a koja je u velikom finalu savladala Zemu rezultatom 2:1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading