RETROGRADNI MERKUR JE KRIV ZA SVE: Otriveni su razlozi loših rezultata na startu sezone - ubuduće se očekuje i da zvezde budu na strani beogradskog kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.09.2023

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub već od predstojećeg vikenda ulazi u "mirnu luku".

RETROGRADNI MERKUR JE KRIV ZA SVE: Otriveni su razlozi loših rezultata na startu sezone - ubuduće se očekuje i da zvezde budu na strani beogradskog kluba!

Foto: FK Rekreativo 011

Fudbaleri beogradskog Rekreativa 011 na startu nove sezone u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" zabeležili su četiri poraza u isto toliko utakmica.

Tokom utakmica protiv Zmaj Novog grada, novobeogradskih Blokova, Železnika 1930 i zemunskog Milutinca, Rekreativo 011 je ostvarilo gol koeficijent 2:17, a čini se da je rukovodstvo kluba pronašlo razloge lošeg starta.

Naime, klub je na svojoj zvaničnoj Instagram stranici objavio:

- Veoma neslavan početak sezone, sa četiri ubedljiva poraza, uprkos obnovljenom igračkom i stručnom kadru. Srećom, retrogradni Merkur je za nama (a svi znamo da je to ključan faktor na našim utakmicama), tako da možemo i moramo da se nadamo instant promeni dinamike - istakli su iz kluba, našalivši se na svoj račun.

Foto: FK Rekreativo 011

Loš start sezone

 

Priliku da prekinu loš niz rezultata fudbaleri Rekreativa 011 imaće već u nedelju 24. septembra kada će dočekati Šumadinac iz Bečmena koji je u dosadašnjem toku šampionata zabeležio jednu pobedu, isto toliko poraza i dva remija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading