NIŠTA OD DERBIJA: Crno-beli poremetili sve planove - željno iščekivana utakmica odigraće se u nekom novom terminu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.09.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka koja je morala biti doneta.

NIŠTA OD DERBIJA: Crno-beli poremetili sve planove - željno iščekivana utakmica odigraće se u nekom novom terminu!

Foto: FK Čukarički

Leskovac je dobio jedan od najlepših sportskih objekata ne samo u Srbiji, već i u ovom delu Evrope, ali kako bi njegov travnati tepih ostao u idealnom stanju, neophodno je primeniti održavanje po striktnim upustvima.

U ovom momentu Gradski stadion "Dubočica" za odigravanje svojih prvenstvenih mečeva, koristi isključivo seniorski sastav prvoligaša iz "srpskog Mančestera", a kako bi travnata podloga bila u što boljem stanju, fudbaleri GFK Dubočice na njemu ne treniraju.

I pored navedenog, javili su se prvi problemi vezani za stanje samog terena, a shodno tome pristupilo se hitnoj intervenciji, kako se slični problemi u budućnosti ne bi ponovili. Usled navedenog doneta je i odluka da se meč između 9. kola Prve lige Srbije u kojem se sastaju GFK Dubočica i Smederevo 1924, a koji je trebao da se odigra 27. septembra, odloži i da se naknadno odredi novi termin.

Samim tim prva naredna utakmica na leskovačkoj fudbalskoj lepotici odigraće se 5. oktobra kada će Čukarički u 2. kolu Lige konferencija dočekati belgijski Genk.

Republika

Foto: Jelena Grlić

Na leskovačkoj fudbalskoj lepotici uskoro će se odigrati prvi meč grupne faze jednog evropskog takmičenja

 

Treba napomenuti da će ekipa GFK Dubočice predstojećeg vikenda odigrati svoj meč 8. kola prvoligaškog karavana. Pred leskovačkim fudbalerima je teško gostovanje u Sremskoj Mitrovici gde će se sastati sa ekipom Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading