CRVENO-BELI NISU PRONAŠLI REŠENJE ZA SMEDEREVSKI OKLOP: Na stadionu "Dragan Džajić" nije pukla niti jedna struna - slađi deo kolača odlazi u grad despota Đurađa Brankovića!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.09.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli nastavljaju sa prosipanjem bodova.

CRVENO-BELI NISU PRONAŠLI REŠENJE ZA SMEDEREVSKI OKLOP: Na stadionu "Dragan Džajić" nije pukla niti jedna struna - slađi deo kolača odlazi u grad despota Đurađa Brankovića!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba uoči starta nove prvoligaške sezone smatrani su jednim od glavnih favorita za najviši plasman i borbu za Superligu Srbije. U premijri, crveno-beli su na svom stadionu ubedljivo savladali novosadske "kanarince" rezultatom 4:0 i činilo se da će aktuelna takmičarska godina biti obeležena crveno-belim bojama.

Međutim,...

U nredna dva susreta Jedinstvo je poraženo od RFK Grafičara i OFK Beograda identičnim rezultatom 0:3, a zatim je usledio i razočaravajući remi protiv Tekstilca iz Odžaka. Tesna pobeda nad Kolubarom (3:2) donela je tračak nade, ali je prošlonedeljni debakl u Sremskoj Mitrovici (1:4) doveo i do druge smene trenera nakon samo šest odigranih utakmica.

Pod imperativom pobede, sportski kolektiv sa Uba dočekao je duel protiv Smedereva 1924.

Tokom prvog perioda igre gosti su imali više od igre, da bi momci u crveno-beloj sportskoj opremi, predvođeni novim trenerom Žarkom Jovanovićem, preuzeli inicijativu u nastavku susreta.

Nošeni hukom sa tribina domaćin je imao dve kolosalne prilike preko Danila Miladinovića, ali glavni krivac što se mreža gostiju nije zatresla, jeste čuvar mreže smederevskog kluba Lazar Kaličanin.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Nastavljeno rasipanje bodova

 

- Prva liga Srbije, 7. kolo:

Jedinstvo (Ub) - Smederevo 1924 (Smederevo) 0:0

Stadion: "Dragan Džajić", Ub

Gledalaca: 1.000

Sudija: Nenad Đorđević (Guča)

Žuti kartoni: M. Andrić, M. Rajović (Jedinstvo); A. Jovanović (Smederevo 1924)

Jedinstvo (Ub): Jovanović, Doderović, Rajović, Andrić (Bogdanović), Vladisavljević, Radovanović, Adamović (Stanojević), Denić (Rakić), Miladinović, Dimitrić (Stevančević), Zubairu.

Smederevo 1924 (Smederevo): Kaličanin, A. Jovanović, Vujičić, Stojković (Ilić), Dimitrijević (Ćorković), Marković, Panić, Obradović (Pirgić), Stevanović (N. Jovanović), Ivić (Dragutinović), Radivojević.

Ekipa Jedinstva nakon sedam odigranih mečeva na svom kontu ima svega osam osvojenih bodova i trenutno se nalazi na razočaravajućoj 11. poziciji prvoligaškog karavana. Priliku da zabeleže novi trijumf, crveno-beli će imati narednog vikenda kada će se u "srpskoj Atini" sastati sa ekipom Mladosti GAT.

Sa druge strane Smederevo 1924 je uz lidera OFK Beograd jedini neporaženi tim u ovosezonkom takmičenju, a već u subotu 23. septembra dočekuju novobeogradski Radnički i imaće priliku da još jednim dobrim rezultatom učvrste svoje mesto u samom vrhu prvoligaške tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading