PAO JE I REAL: Rutiniranje - "kamiondžije" u trećoj brzini protutnjale kroz Podunavce!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.09.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenja ipak nije bilo.

PAO JE I REAL: Rutiniranje - "kamiondžije" u trećoj brzini protutnjale kroz Podunavce!

Foto: FK FAP Priboj

Iz nedelje u nedelju potvrđuje se činjenica da ovosezonska zapadna grupa srpskoligaškog karavana predstavlja jedno od najzanimljivijih klupskih takmičenja u Srbiji.

Već sada je jasno da će glavnu borbu za vrh tabele, šampionski pehar i plasman u prvoligaški karavan vodini čačanski Borac 1926, FAP iz Priboja i Loznica, mada se ne sme zaboraviti i čajetinski Zlatibor koji će iz drugog plana vrebati svoju priliku.

U okviru 5. kola Srpske lige Zapad ekipa FAP Priboja gostovala je u Podunavcima gde je odigrala susret protiv domaćeg Reala. Prema očekivanjima "kamiondžije" su stigle do, slobodno se može reći, rutinske pobede, a nova tri boda ekipi iz gradan na obalama Lima doneli su Plazinić, Jovanović i Jakovljević.

- Srpska liga Zapad, 5. kolo:

Real (Podunavci) - FAP (Priboj) 0:3 (0:1)

Strelci: Plazinić, Jovanović i Jakovljević za FAP Priboj

Po povratku iz Podunavaca, fudbalere FAP-a na stadionu su dočekali navijači, popularna "plava armija", koja je uz pesmu i pirotehnička sredstva proslavila novi uspeh svojih ljubimaca.

 

 

"Kamiondžije" nakon pet odigranih prvenstvenih utakmica imaju skor od četiri pobede i jednog remija i u ovom momentu sa 13 osvojenih bodova zauzimaju drugu poziciju na tabeli iza čačanskog Borca 1926 koji je do sada zabeležio stoprocentni učinak.

U narednoj takmičarskoj rundi na programu je veliki derbi. Na Gradski stadion u Priboju stiže ekipa Loznice, dok će Real priliku za nove bodove tražiti u Valjevu protiv Budućnosti Krušik 2014.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading