DVA ODLASKA IZ HUMSKE: Vezni fudbaler i krilni napadač promenili klupske boje - u dresu novog tima debitovaće narednog vikenda! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.09.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novobanovčani u nastavak šampionata ulaze osetno pojačani.

DVA ODLASKA IZ HUMSKE: Vezni fudbaler i krilni napadač promenili klupske boje - u dresu novog tima debitovaće narednog vikenda! (VIDEO)

Foto: Starsport/Ilustracija

FK Partizan

Fudbaleri Omladinca iz Novih Banovaca na startu nove sezone u okviru Srpske lige Vojvodina nisu beležili očekivane rezultate. U uvodna četiri susreta zabeležili su isto toliko poraza, da bi tek u poslednja dva meča protiv Tise u Adorjanu i OFK Bačke iz Bačke Palanke zabeležili trijumfe kojima su najavili izlaz iz rezultatske krize.

Kako bi novom treneru Dušanu Kljajiću obezbedili što bolji igrački kadar, rukovodstvo Omladinca je angažovalo još dvojicu fudbalera, a u pitanju su Filip Čermelj i Saša Knežević, igrači koji su ponikli u fudbalskoj školi Partizana.

Filip Čermelj ima 24 godine i igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača. Prošao je kompletnu školu crno-belih, a zatim je nosio i opremu šabačke Mačve, Budućnosti iz Dobanovaca, a prethodnu 2022/23 takmičarsku godinu proveo je u redovima zemunskog Teleoptika.

- Filip Čermelj:

Datum rođenja: 28. septembra 1998. godine

Mesto rođenja: Merida, Španija

Pozicija u timu: Ofanzivni vezni

Igračka karijera: Partizan (Beograd), Mačva (Šabac), Budućnost (Dobanovci), Teleoptik (Zemun)

 

 

Pet godina mlađi Saša Knežević igra na poziciji desnog krila, ali može odgovoriti i zadacima na suprotnoj strani terena. Kao i Čermelj, prošao je kompletnu školu Fudbalskog kluba Partizan, a prethodne sezone nastupao je za zemunski Teleoptik.

- Saša Knežević:

Datum rođenja: 18. avgust 2004. godine

Pozicija u timu: Krilni napadač

Igračka karijera: Partizan (Beograd), Teleoptik (Zemun)

Priliku za debi u dresu novog kluba Čermelj i Knežević će imati narednog vikenda kada će Omladinac u okviru 7. kola vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana gostovati u Zrenjninu ekipi Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading