REMI RAVAN PORAZU: Nikako da pronađu sebe u novoj sezoni - smatrani su favoritima u ovogodišnjem takmičenju, ali im predstoji grčevita borba za opstanak! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.09.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remi bez golova ne može da zadovolji niti jdnu od ekipa učesnica ovog susreta.

REMI RAVAN PORAZU: Nikako da pronađu sebe u novoj sezoni - smatrani su favoritima u ovogodišnjem takmičenju, ali im predstoji grčevita borba za opstanak! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac/Ivica Milošević

Uoči starta nove sezone u okviru Prve lige Srbije, nekadašnji superligaši Metalac iz Gornjeg Milanovca i novosadska Mladost GAT smatrani su klubovima koji će se boriti za gornji deo tabele i koji bi mogli i da kroz aktuelno takmičenje izbore plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Međutim, ostvarenja u uvodnih šest mečeva demantovala su navedena očekivanja. Oba kluba su čvrsto prikovana za dno tabele i upravo međusobni duel u Gornjem Milanovcu pčekivan je kao pokazatelj koji od navedenih sportskih kolektiva može nagovestiti izlazak iz rezultatske krize.

Na kraju i duel na velelepnom sportkom objektu podno Rudnika okončan je najnepopularnijim rezultatom 0:0, što je svakako razočaralo oko 500 ljubitelja fudbala, a navedeno ostvarenje je nezadovoljavajuće za obe ekipe.

 

- Prva liga Srbije, 7. kolo:

Metalac (Gornji Milanovac) - Mladost GAT (Novi Sad) 0:0

Stadion: FK Metalac

Gledalaca: 500

Sudija: Jelena Cvetković

Žuti kartoni: O. Đuričin, D. Kokanović, B. Čečarić, M. Bugarin, F. Jezdović (Mladost GAT)

Metalac (Gornji Milanovac): Premović, Abah (Savić), Arambašić (S. Milošević), Bačkulja, Bulatović, Jovičić, Maksimović, Marković (Aleksić), Mijailović, Milinković (Mina Nazarit), N. Milošević.

Mladost GAT (Novi Sad): Dražić, Brborić (Bjeloš), Bugarin, F. Ilić, N. Ilić, Jezdović, Jokić (Balabanović), Kokanović (Pavlica), Tanasin, Živković (Kerkez), Đuričin (Čečarić).

U narednoj takmičarskoj rundi Gornjomilanovčani gostuju OFK Vršcu, dok će Mladost GAT priliku za prvu ovosezonsku pobedu tražiti na domaćem terenu u duelu protiv Jedinstva sa Uba.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading