SVI KREDITI SU POTROŠENI: Vreme je da se krene stazama uspeha - BRODARAC ZOVE!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.09.2023

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je došlo vreme za beg sa začelja tabele?

SVI KREDITI SU POTROŠENI: Vreme je da se krene stazama uspeha - BRODARAC ZOVE!

Foto: FK Brodarac

Fudbaleri Brodarca šestu sezonu u kontinuitetu takmiče se u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana i u prethodnim takmičarskim godinama uvek su bili pozicionirani u gornjem domu tabele i shodno navedenom očekivalo se da će i u sezoni 2023/24 voditi borbu za sam vrh.

Međutim, ekipa sa stadiona podno tramvajskog mosta, nakon šest odigranih mečeva na svom kontu ima svega tri osvojena boda i u ovom momentu zajedno sa ekipama BASK TEK-a i Rada zauzima poslednje tri pozicije.

Do sada je Brodarac zabeležio jedini trijumf upravo protiv pomenutog kluba sa stadiona "Kralj Petar I" (4:2), dok su pognutih glava napuštali zeleni tepih nakon duela protiv Sinđelića (1:2), Teleoptika (0:2), GSP Polet Dorćola (0:4), surčinskog Jedinstva (1:2) i Zvezdare (0:1).

Priliku da ostvari drugi pozitivni rezultat, fudbaleri Brodarca će imati u petak 22. septembra kada će na svom stadionu dočekati kumodraški Torlak, ekipu koja u ovom momentu sa skorom od jedne pobede, tri remija i dva poraza, ima tri boda više u odnosu na predstojećeg rivala.

Foto: FK Brodarac

Ko će napraviti iskorak ka sredini tabele?

 

- Srpska liga Beograd, 7. kolo:

Brodarac (Novi Beograd) - Torlak (Kumodraž)

Stadion: FK Brodarac na Starom Sajmištu

Datum: Petak, 22. septembar

Početak: 12 časova

Dve ekipe su do sada odigrale četiri prvenstvena susreta u kojima je Brodarac ostvario tri pobede, uz jedan trijumf kumodraškog sastava, a u navedenim susretima je zabeležen i gol koeficijent 8:4 u korist sportskog kolektiva sa Starog Sajmišta.

Treba napomenuti da će se u petak 22. septembra odigrati i meč između Studentskog grada i BASK TEK-a, dok su ostali mečevi na programu u subotu 23. i nedelju 24. septembra.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading