LUDNICA U NAJAVI OKO PARTIZANA: "Grobari" već u petak obaraju rekord? Dosad prodato 11.000 sezonskih karata!

Autor:

Sport

21.09.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaće Žoc i njegovi izabranici veliku podršku s tribina.

LUDNICA U NAJAVI OKO PARTIZANA: "Grobari" već u petak obaraju rekord? Dosad prodato 11.000 sezonskih karata!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Ako se po jutru dan poznaje, navijači Košarkaškog kluba Partizan na dobrom su putu da obore prošlosezonski rekord.

Mada su cene sezonskih ulaznica znato skuplje u odnosu na lane, pristalice šampiona AdmiralBet ABA lige za to ne mare u nameri da i u predstojećem takmičarskom ciklusu budu vetar u leđa Željku Obradoviću i njegovim izabranicima. Kako je u četvrtak objavio KK Partizan, dosad je prodato 11.000 sezonskih karata! U pitanju su vlasnici prošlosezonskih godišnjih ulaznica, koji su iskoristili povlašćen status i opciju da obnove svoje ulaznice pre nego što krene slobodna prodaja za preostala mesta. Inače, prodaja sezonskih karata za narednu sezonu počinje sutra, u petak, od 15 časova, pa se smeši novo obaranje rekorda u tom segmentu.

Foto: Admiral Bet ABA liga

IMAĆE POMOĆ S TRIBINA: Kaminski i Avramović

Prošle sezone je bilo 11.500 prodatih sezonskih ulaznica, a sada je već planula skoro ista brojka i to uoči početka slobodne prodaje. Prema nekim prognozama i očekivanjima u Humskoj, očekuje se da bude prodato oko 14.000 ulaznica, pa je jasno da će i u tekućoj sezoni vladati pomama za individualnim kartama pred svaku evroligašku utakmicu crno-belih u Beogradu.

Navijači Partizana su prošle sezone oborili brojne rekorde kada je poseta u Evroligi u pitanju, a nakon spektakla na Tašmajdanu na prijateljskoj utakmici protiv Fuenlabrade, cela Evropa čeka da vidi ambijent u Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading