GROBARI SE OVOME NISU NADALI: Partizan u problemu, odložena prodaja sezonskih karata!

Autor:

Sport

29.08.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odgovore na sva pitanja i nedoumice oko kupovine sezonskih ulaznica navijači sada mogu da dobiju putem telefona.

GROBARI SE OVOME NISU NADALI: Partizan u problemu, odložena prodaja sezonskih karata!

Foto: Starsport

Atmosfera pred meč Partizan - Panatinaikos

Velika ljubav navijača ponekad može da izazove glavobolje, a u to su se sada uverili u KK Partizan. Čim se pojavila vest da će crno-beli promeniti način prodaje sezonskih karata, kojih je prošle godine izdato nešto više od 11.000 jer su se vratili u Evroligu, i da će samo registrovani navijači moći da dođu do njih za nešto više od dana interesovanje za kupovinu sezonskih ulaznica je iskazalo više od 30.000 grobara! Kako se ovome nisu nadali, crno-beli su se očigledno našli u problemu, pa je prodaja sezonski karata odložena, odnosno najpre obnova prošlogodišnjih koja prethodi kupovini novih.

- Zbog velikog interesovanja ilustrovanog u preko 30.000 registrovanih navijača koji se interesuju za kupovinu sezonskih karata, kao i usled promene tiketing partnera, odlaže se početak obnove/prodaje sezonskih karata i ona će početi najkasnije 6. septembra - naveli su iz Partizana u saopštenju, pa nastavili:

 

 

- Nakon rekordne prodaje sezonskih ulaznica i rekrodne gledanosti u sezoni 2022/23, crno-beli će i u narednoj sezoni nesumnjivo imati snažan vetar koji će im dati njihovi verni navijači. Zato će se prodaja sezonskih ulaznica odvijati u tri faze. U prvih sedam dana prodaje, svi vlasnici sezonskih karata iz sezone 22/23 će biti u prilici da obnove, to jest sačuvaju svoje mesto. U ovoj fazi, moguće je samo kupiti kartu za mesto koje je vlasnik imao prošle sezone. Druga faza prodaje traje četiri dana. Vlasnici sezonskih ulaznica iz 2022/23 mogu da, ukoliko to žele, u novoj sezoni promene svoje mesto. Za njih i PLATINUM članove koji imaju pravo preče kupovine će biti rezervisan ovaj period ekskluzivne prodaje. Važna napomena: Nakon isteka prvih sedam dana obnove starih mesta, ona se više neće čuvati. Na taj način biće omogućena kupovina onih mesta koja nisu obnovljena u prvih sedam dana. Treća faza prodaje počinje nakon opisanih 11 dana i tokom nje će se sve raspoložive karte naći u slobodnoj prodaji - dodali su iz Humske.

Kako se naglašava, cene sezonskih ulaznica kao i kanale prodaje Partizan će saopštiti najkasnije u petak 1. septembra. Za sve koji imaju neke nedoumice, od jutros, 29. avgusta, je dostupan pozivni centar na broju 069 164 1992 za sva pitanja u vezi sa sezonskim ulaznicama. Pozivni centar će biti dostupan radnim danima (ponedeljak-petak) od 9 do 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading