KEBI PROPAO BIZNIS: Na nagovor ćerke Taše otvorio OVO, svi planovi pali u vodu!

Autor:

Zabava

01.09.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkeru Draganu Kojiću Kebi propao biznis!

KEBI PROPAO BIZNIS: Na nagovor ćerke Taše otvorio OVO, svi planovi pali u vodu!

Foto: ST/N. Mutić

Folker Dragan Kojić Keba je na nagovor ćerke Nataše i sina Igora otvorio audiciju pod nazivom "Keba world music". Osnovao je i svoju diskografsku kuću, za koju je za sada samo jedan pevač objavio pesmu, a muziku i tekst mu je radio upravo Keba. Pevač je mislio da će se na njegov sajt prijavljivati talentovani ljudi iz celog sveta i da će to biti sjajan biznis, ali mu baš i ne ide.

Republika

Foto: printscreenPinkTV

Keba

- Keba očigledno nije mnogo radio na tom projektu i nije dovoljno uložio da privuče ljude. Znam da je pominjao neku nagradu, ali nigde konkretno nije rekao o čemu je reč. Za celih mesec dana bilo je samo sedam prijava, a Instagram profil koji je napravljen u te svrhe prati svega 27 ljudi, od toga pola Kebine familije - govori za "Svet" izvor blizak pevaču, pa dodaje:

- Na sajtu piše kako treba da se pošalje video koji traje 30 sekundi, lični podaci i razlog prijave. Ništa nije detaljno objašnjeno. Keba je verovao da će to zaživeti jer njegova ćerka živi u Americi, ima mnogo pratilaca, školovana je baš za muziku, zna šta je šoubiznis i može mnogo da pomogne. Zaista bi ta priča imala šanse da bude sjajna, ali kao da se Keba nije dovoljno potrudio. Ideja im za sada nije uspela, ko zna šta šta će biti zbog toga - završava izvor za gorepomenuti list.

Republika

Foto: youtube.com/Tv Grand

Keba

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading