ČIM SAM OVO ČULA ZNALA SAM DA JE TO OSOBA KOJA JE UBILA I SILOVALA MOJU DEVETOGODIŠNJU ĆERKU: Ova majka nikada nije ODUSTALA iako su joj trebale godine da dokaže KRIVCA

Autor: N.J.

Lifestyle

01.09.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada sam na radiju čula da je oteta devojčica, imala sam onaj isti osećaj kao kad smo tražili Karen (9).

ČIM SAM OVO ČULA ZNALA SAM DA JE TO OSOBA KOJA JE UBILA I SILOVALA MOJU DEVETOGODIŠNJU ĆERKU: Ova majka nikada nije ODUSTALA iako su joj trebale godine da dokaže KRIVCA

Foto: shutterstock

Ovo je tužna i potresna priča jedne porodice koja se borila za pravdu svoje ubijene devetogodišnje ćerke Karen.

-  Kad sam na radiju čula da je devojčica oteta i napadnuta u Brajtonu, dobila sam isti, užasan osećaj u želucu koji sam imala one duge noći kada sam tražila kćer Karen. Sledećeg dana saznala sam strašnu istinu: da su moja divna, devetogodišnja ćerka i njena najbolja prijateljica Nikol Felovs bile seksualno napadnute i ubijene dok su se igrale posle škole u šumi blizu naše kuće. I sada, slušajući vesti na radiju, bila sam sigurna da je čovek koji ih je tako brutalno napao i ubio ciljao na drugu devojčicu - ispričala je na početku majka devojčice: 

- Prošle su tačno tri godine od njene sahrane. Okrenula sam se svom suprugu Liju i rekla: "Molim te, nemoj opet. To je on, znam da je on. Upozorila sam ih." Dete koje je napao tog hladnog februarskog dana 1990. bilo je mlađe čak i od moje ćerke. Prodavnica u koji je išla bila je zatvorena. Budući da je bila nova na imanju, Rejčel Vots se zbunila oko puta kući, ali je znala svoju adresu pa je nekoga pitala za put. Tragično za nju, ta osoba bio je Rasel Bišop. To je čovek koji je pre tri godine ubio Karen i Nikol. Na moj užas,  izvukao se s tim strašnim zločinom. Sada se spremao da počini još jedno.

Foto: Shutterstock

Žena plače

Par je bio šokiran prizorom - golo i krvavo dete im je prišlo

Devojčica koja se spasla, kasnije je  tvrdila da mu je prišla te da je imao brkove kao njen tata. Kada je uhvatio, vrisnula je, a on je rekao da ćuti ili će je ubiti. Stavio je u gepek automobila, ona je našla čekić i njim je lupala. Pokušao je da je udavi i davio je dok nije izgubila svest. Rejčel se nakon toga budi naga u grmlju. Teturala se, a onda je naišla na automobil.  Par unutra bio je užasnut prizorom golog, krvavog deteta. Zamotali su je u jaknu i pozvali policiju.

Mama preminule devojčice nikada neće zaboraviti najlepše trenutke

- Bili smo srećna mala porodica: sin Daren, Li, Karen, Lindsi i ja. Karen je uvek crtala, pevala i plesala. Njena drugarica Nikol i ona nekad najave "danas ćemo praviti predstavu", a vrt bi im bila pozornica. 

Republika

Foto: Shutterstock

 

- Na dan kad je nestala, 1986. godine, žurila je nakon škole da izađe i igra se s drugaricom. Rekla mi je da želi pileću pitu i čaj, a zatim je zamenila školske cipele za patike i odjurila. Nikad je više nisam videla živu. Kad je nestala na nekoliko sati, policija je pokušala da me umiri i govorili su da deca ponekad izgube pojam o vremenu, ali znala sam da Karen nikada ne ostaje tako dugo napolju bez dopuštenja, niti bi propustila svoj čaj.

Sutradan nakon što su nestale, videla je Rasela koji je tada imao 21 godinu kako šeta psa. Nešto joj je govorilo da nije sve u redu. On je tada rekao majci ove devojčice da ih je video kako se igraju pored drveta te da mu je bilo žao što ih nije dovezao kući. Ipak, ona nije poverovala u to i nije želela da on učestvuje u potrazi.

Na kraju, suđeno mu je zbog ubistva, a oslobođen je 1987. godine. Rejčel je svedočila protiv njega, zbog čega je nakon toga u zatvoru bio do svoje smrti, a to je do 55. godine, piše "Dejli mejl".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading