SAMO JEDNO ŽELIM, DA SAZNAM DA JE ŽIVA! Majka nestale devojčice iz Novog Sada očajna: Otišla je sa drugom i nije se vratila - 26 dana je nema!

Autor:

Vesti

30.08.2023

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nema mi deteta, stalno zovem policiju, pitam da li se zna nešto novo, očajna je majka Kristijane Aleksandrov iz Novog Sada.

SAMO JEDNO ŽELIM, DA SAZNAM DA JE ŽIVA! Majka nestale devojčice iz Novog Sada očajna: Otišla je sa drugom i nije se vratila - 26 dana je nema!

Foto: facebook

Kristijana Aleksandrov

"Nema mi deteta već 26 dana, ni traga ni glasa od nje. Ne znam je li živa ili mrtva", kaže očajna majka 13-godišnje Kristijane Aleksandrov. Devojčica je otišla je iz svoje kuće u Novom Sadu 4. avgusta u jutarnjim časovima u pratnji druga i od tada majka ne može da je pronađe.

Nestanak Kristijane odmah je prijavljen policiji, a kako kaže devojčicina majka Vanja Aleksandrov, svaki trag do njene ćerke bio je ćorsokak.

- Nema mi deteta, stalno zovem policiju, pitam da li se zna nešto novo. Još na početku sam dobijala dojave da je viđena na raznim mestima, ali gde god smo otišli nje više nije bilo. Poslednje što sam čula je da je viđena u Palanci, celu smo je pretražili, mog deteta nema - kaže zabrinuta majka koja sada strahuje da li joj je dete živo, piše Blic.

Ona moli i apeluje da se javi svako ko zna gde je Kristijana.

- Obratili smo se i organizaciji Igora Jurića, nema koga nismo zvali, tražili, pitali. Molim sve da mi jave ako je negde vide ili su čuli gde je, samo da znam da je živa - ponavlja Vanja Aleksandrov.

Sa drugom ukrala 300 evra, on se pojavio, nje nema

Podsetimo, Kristijana je pobegla sa svojim drugom Vladimirom, a uzeli su iz kuće 300 evra.

- Ušao je, probudio je i za pet minuta ih već nije bilo - rekla je tada Vanja.

Ona je odmah krenula u potragu za nestalom ćerkom, pa je u jednom trenutku uspela i da je vidi kod Železničke stanice, ali su je Kristijana i Vladimir videli i pobegli.

Devojčica je, prema rečima njene majke i ranije odlazila od kuće, ali se uvek vraćala, što sada nije slučaj.

Svako ko vidi Kristijanu, može javiti njenoj majci Vanji Aleksandrov na broj telefona 061/2111696

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading