MAJKA NESTALE VALENTINE (13) U SUZAMA: "Ljubavi, ako vidiš ovo, javi se majci! Očajni smo!"

Autor:

Hronika

02.08.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji sumnjaju da je Valentina Nikolić otišla sa starijim čovekom, sa kojim ju je upoznala drugarica iz Zemuna.

MAJKA NESTALE VALENTINE (13) U SUZAMA: "Ljubavi, ako vidiš ovo, javi se majci! Očajni smo!"

Foto: Printscreen/Instagarm/fruskagoratv

Valentina Nikolić

"Meni je samo bitno da mi bilo ko ako je vidi javi. Ljubavi, ako vidiš ovo, javi se majci", kroz plač priča majka Valentine Nikolić (13) iz Buđanovaca kod Rume, koja je nestala 21. jula.

Na sebi je imala crnu majicu, krem šorc, crne patike i duks u boji višnje. Poslednji put je viđena u centru sela, a kako kaže majka, ona sumnja da je devojčica u Zemunu.

- Nema nikakvih novih informacija, niko je nije video od tada. Sumnjam da je otišla kod te drugarice u Zemun. Zvala sam je, ona kaže da ništa ne zna, ali mislim da krije - kroz plač priča majka devojčice, koja apeluje na pomoć.

Kako priča, Valentina je upala u loše društvo i druži se sa drugaricom iz Zemuna, koja ju je "naterala" na loše stvari.

Njen nestanak je prijavljen policiji.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Valentine Nikolić, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu ili roditeljima na broj: 069/3049-926.

Kako su roditelji rekli za "Blic", Valentina je otišla bez novca i kod sebe nema telefon, dok se od dana nestanka nije javljala nikome.

- Nije se nikome javljala, samo je otišla bez para i telefona. Mislimo da je ponovo u Zemunu, gde smo je pronašli prošli put kad je pobegla. Iz policije su nam rekli da su bili da provere taj stan gde je bila prošli put ali su nam rekli da tamo nema nikoga. Očajni smo - rekli su roditelji.

Ovo nije prvi put da se vodi kao nestala

Devojčica je pre nekoliko meseci stigla do Zemuna nakon što je otišla od kuće po prvi put. Nađena je i vraćena kući ubrzo nakon prijave nestanka.

Ovoga puta, roditelji sumnjaju da je otišla sa starijim čovekom, koji je takođe nalazi u Zemunu, a povezan je sa pomenutom drugaricom sa kojom se druži već duže vreme.

- Drugarica joj je pisala da će joj poslati pare da se vrati u Zemun, da joj pomognu. Njena drugarica živi u stanu koji iznajmljuje stariji čovek - izjavili su roditelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading