BIO JE VESELO DETE, PUNO ŽIVOTA! Majka nastradalog dečaka u suzama: Ovo je druga smrt od strujnog udara za 10 dana koja je zadesila moju porodicu (FOTO)

Autor:

Hronika

01.08.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voleo je fudbal, koji je i trenirao, pecanje, nabraja jecajući majka nastradalog dečaka iz Bačke Palanke.

BIO JE VESELO DETE, PUNO ŽIVOTA! Majka nastradalog dečaka u suzama: Ovo je druga smrt od strujnog udara za 10 dana koja je zadesila moju porodicu (FOTO)

Foto: Nemanja Pančić

Porodična kuća dečaka koji je poginuo u Bačkoj Palanci

Dečak (13) iz Bačke Palanke nastradao je sinoć od posledica strujnog udara, a kako saznaju reporteri portala Republika.rs koji se nalaze na licu mesta, deca su se izgrala ispred napuštene kuće, a tragedija se dogodila kod bandere u Dositejevoj ulici.

Ivana, majka nastradalog trinaestogodišnjeg dečaka Aleksandra iz Bačke Palanke ispričala je za portal Republika.rs kako je sinoć došlo do tragedije. 

- Aca je otišao da se igra sa drugarima kao prethodnih dana. Drveće u toj ulici gde je poginuo padalo je po banderama i uništilo žice dalekovoda. U toj igri, ne znam kako, moje dete se zapetljalo i ubila ga je struja. Sa njim je bila grupa drugara koja su pokušali da ga spasu, ali... 

Majka dečaka kaže da je komšija zvao povodom toga 27 puta EDS, ali da oni nisu imali razumevanja da saniraju kvar.

- Četri sata pre tragedije, komšija je okrenuo EDS i pitao kada će doći da srede problem na šta su mu oni odgovorili da nemaju dovoljno vozila. I eto šta se desi, moje dete nastrada. Otac je otišao po telo našeg mališana, a život je bio pred njim... Voleo je fudbal, koji je i trenirao, pecanje, bio je baš veselo dete puno života... 

Kako nam je ispricala majka u dve nedelje njihovu porodicu zadesile su dve tragedije. 

- Kad je bila prva oluja poginuo je teča kada ga je takođe ubila struja pre 10 dana. 

- Mi ćemo sutra sahraniti Acu, ne mogu da verujem da ga danas nema - rekla je uplakana majka za portal Republika.rs.

Tragedija je potresla sve meštane, a otac nastradalog dečaka oglasoo se za portal Republika.rs i poručio da nema snage da priča.

- U Novom Sadu sam čekam da preuzmem telo, sahrana ce biti sutra - rekao je neutešni otac.

Da podsetimo, tragedija se dogodila sinoć posle 23 časa kada je tokom igre dečak uhvatio strujne kablove pod visokim naponom. Hitne službe su izašle na teren, a vatrogasci su isključili struju, ali ni reanimacija deteta nije uspela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading