IZNENADIO 15 GODINA MLAĐU SUPRUGU BESNOM MAŠINOM! Pevač pazario supruzi PAPRENO SKUP poklon! (FOTO)

Autor: Republika/A. N.

Zabava

01.09.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emir Habibović iznenadio suprugu skupocenim automobilom!

IZNENADIO 15 GODINA MLAĐU SUPRUGU BESNOM MAŠINOM! Pevač pazario supruzi PAPRENO SKUP poklon! (FOTO)

Foto: Aleksandar Stankic

Pevač Emir Habibović često na društvenim mrežama pokazuje ljubav prema svojoj supruzi, 15 godina mlađoj Tamari Selimović. On je sve iznenadio poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram, kad je podelio skupoceni poklon koji je pazario svojoj lepšoj polovini. 

Republika

Foto: Instagram.com

Emir Habibović i Tamara Selimović

Naime, on je lepoj Tamari poklonio besan automobil, koji vredi nekoliko desetina hiljada evra, zbog čega je i ona ostala zaprepašćena. 

- Moje devojčice da se voze. Srećno, ljubavi – napisao je Emir uz video-snimak koji je podelio na pomenutoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: Instagram.com

Emir Habibović Instagram

 

Podsećamo, Emir i Tamara su se susreli sa raznovrsnim komentarima kad su javno priznali svoju ljubav, zbog velike razlike u godinama. Međutim, njih dvoje to nikad nije remetilo i nisu dozvolili da im to utiče na ljubavnu vezu. 

- Ljubavi, mene ne zanima šta će ko reći, mene ne interesuju ljudi koji se tuđim životima bave! Ja znam samo jedno, da sam ovo prvi put u svom životu uradio, prvi put tebe pitao da budeš moja žena, prvi put sa punom dušom srcem i svim ostalim što bi se moglo reći. Naš blagoslov od boga je naše dete koje nam dolazi, a ovo je jedan znak pažnje koji svaki muškarac mora uraditi za ženu koja je sve to zaslužila, a to si ti Tamarice moja! Volim te - napisao je pevač u objavi sa veridbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading