PRVE FOTKE SRĐANA PREDOJEVIĆA NAKON PRELASKA NA PINK: Isplivali prvi kadrovi voditelja u jutarnjem programu (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

31.08.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako izgleda povratak poznatog voditelja na ružičastu televiziju!

PRVE FOTKE SRĐANA PREDOJEVIĆA NAKON PRELASKA NA PINK: Isplivali prvi kadrovi voditelja u jutarnjem programu (FOTO)

Foto: instagram.com/srdjan.predojevic

Kako je Republika nedavno saznala, voditeljka Irina Vukotić više neće biti deo televizije Pink, te ćemo je uskoro gledati na TV Prva, dok će na njeno mesto voditelja "Novog jutra" doći dobro poznato liceSrđan Predojević, koji već ima iskustva na ovom polju.

Naime, kako smo već pisali, Predojević ima višegodišnjeg iskustva u vođenju jutarnjeg programa, kada je gotovo svakog dana pozdrvaljao mnogobrojne gledaoce koje je izveštavao o raznim akuelnostima sa kako domaće, tako i svetske javne scene, a sada su na društvenoj mreži Instagram isplivali prvi kadrovi njegovog povratka na ružičastu televiziju.

Naime, poznati voditelj je na svom profilu objavio kako teku pripreme i, kako je sam istakao, uvežbavanje, za "Novo jutro", koje će voditi zajedno sa koleginicama Sarom Stanković i Milicom Damjanović.

Podsećanja radi, Srđan Predojević je priznao da nije ni trenutak razmišljao o tome da li da prihvati ponudu.

Republika

Foto: Jelena Simonović

Srđan Predojević

Kada te pozove televizija koja je najveća i najuticajnija, onda nema dvoumljenja da li ćeš nešto prihvatiti ili nećeš. Odmah sam pristao, istog trenutka sam rekao "da", nisam ni malo ni razmišljao. Verovatno i zbog toga što se radi o materiji u kojoj sam već bio, meni je to poznat teren. I, moram priznati, stvarno mi se radi. Pogotovo zbog njih dve, imaju tako čistu energiju. Mislim da će pre svega prijati gledaocima. To će biti normalno jutro, jer nama to nedostaje, normalan jutarnji program sa svim elementima koje jutarnji program treba da ima - istakao je voditelj nedavno za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading