MAŠAN LEKIĆ DOBIO TREĆU ĆERKU: Porodila se izabranica poznatog voditelja!

Autor:

Zabava

01.09.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati voditelj Mašan Lekić postao otac po treći put!

MAŠAN LEKIĆ DOBIO TREĆU ĆERKU: Porodila se izabranica poznatog voditelja!

Foto: Promo

Mašan Lekić

Naš poznati voditelj Mašan Lekić je postao otac po treći put. Njegova izabranica Kristina Nikolić, sa kojom je već imao jedno dete, se porodila, saznaje "Espreso".

Njih dvoje su već imali ćerkicu Zoi, a ona je sada dobila i mlađu sestru. Treća ćerka još uvek nema ime, a porođaj je prošao u najboljem redu. Mašan iz prvog braka sa suprugom Mirom ima ćerku Miu. Od Mire se razveo 2020. godine, nakon čega je uplovio u romansu sa Kristinom.

Republika

Foto: Promo foto

Mašan Lekić

Iako su Mašan i Mira stavili tačku na svoj brak pre tri godine, zbog naslednice su ostali u prijateljskim odnosima. Voditelj je tada uplovio u romansu sa Kristinom sa kojom je radio emisiju „Dosije“, koja je godinu dana kasnije na svet donela njihovu prvu ćerku Zoi. 

Mira je takođe voditeljka, a jednom prilikom se oglasila za Republiku i progovorila o razvodu od Mašana.

- Promena se odnosi na to da još više volim sebe i druge. Razvod ne posmatram sa težinom. To je samo jedna od životnih lekcija - ispričala je tada Mira za Republiku, pa priznala da li je spremna za nove stvari:

Republika

Foto: Instagram.com

Mira

- Nikad ne očekujem. Ja živim ljubav svaki dan. Uvek sam spremna, sve ostalo su životna iskušenja, lekcije koje nas uče da nikad ne prestanemo da dajemo i verujemo u ljubav. Kao i sve prethodne godine, naučila sam da uživam u svakom trenutku. Nikad ne žali, daj i ne očekuj uprkos svim životnim iskusenjima. Unutrašnji mir je neprocenjiv i ne sme da zavisi od spoljašnjih faktora. Kockice se uvek slože. To shvatite ako ne odmah, onda protokom vremena. Kad se vratim godinu dana unazad sve je bas kako je trebalo da bude - ispričala nam je voditeljka u novogodišnjem intervjuu na početku 2022. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading