LUIS IBANJEZ EKSKLUZIVNO: "Zvezda će POBEDITI! Derbi NEMA ČAR bez NAVIJAČA"

Autor:

Sport

26.09.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima samo lepe reči za bivši klub.

LUIS IBANJEZ EKSKLUZIVNO: "Zvezda će POBEDITI! Derbi NEMA ČAR bez NAVIJAČA"

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde sastaće se u sredu u Humskoj u 171. večitom derbiju. Crno-beli ulaze u duel sa četiri boda prednosti i saznanjem da nisu poraženi u Humskoj od večitog rivala osam sezona. S druge strane, crveno-beli su pre nepunih nedelju dana pokazali zube prvaku Evrope Mančester sitiju i imaće ulogo favorita jer je opšte mišljenje da su trenutno kvalitetniji od Partizana koji je neslavno završio kvalifikacije za Ligu konferencija.

Ljubimac delija i bivši igrač Crvene zvezde Luis Ibanjez, ekskluzivno za naš portal Republika.rs izneo je utiske o predstojećem meču.

Uvek nasmejan i iskren rado je odgovarao na pitanja.

Republika

Foto: Starsport

Luis Ibanjez

 

 Crvena zvezda nije dobila u Humskoj od kada ste vi igrali i postigli gol.


- Nisam znao da je toliko prošlo, da Zvezda nije pobedila u Humskoj još od onog meča kada sam ja dao gol. Sećam se svega kao da je juče bilo. Verujem da sada moze da pobedi Zvezda.

Da li ste pratili Zvezdu ove sezone i ko može da odluči derbi?

-Ndijae može da bude heroj. Gledao sam dečka, zaista je dobar fudbaler, gladan je golova.
Gledao sam Zvezdu ove sezone, kao i protiv Sitija. Zaista su odlično igrali, držali su se dobro, ali Siti je veliki klub. Zvezda mi odlično izgleda, imaju dobar igrački kadar.

Kako Vam izgleda Partizan ove sezone?


Gledao sam i Partizan ove sezone protiv ekipa u kojima igraju moji bivši saigraci. Vidim da je Partizan konkurentan u Superligi, ali iskreno ne izgledaju mi kao tim, nisu ukomponovani i uigrani. Ne zanima me to iskreno. Gledam samo svoje bivše klubove, a za Boku navijam.
Što se samog derbija tiče ne očekujem puno golova. Žao mi je što čujem da navijači Partizana ne planiraju da dođu. To nije potpuni ugođaj derbija bez navijača oba kluba
- zaključio je Luis Ibanjez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading