ZVEZDA NEĆE DA JOJ ON SUDI: Crveno-beli neće igrati večiti derbi zbog Jovanovića?!

Autor:

Sport

25.09.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Marakane već bilo pritužbi na rad našeg najboljeg arbitra.

ZVEZDA NEĆE DA JOJ ON SUDI: Crveno-beli neće igrati večiti derbi zbog Jovanovića?!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Srđan Jovanović biće glavni sudija 171. večitog derbija u kom će Partizan u sredu od 19 časova ugostiti Crvenu zvezdu, saopštila je sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije. Najbolji srpski sudija je već bio glavni arbitar na nekoliko derbi mečeva, a poslednji put u 167. međusobnom duelu kad su Crvena zvezda i Partizan 16. aprila 2022. godine na stadionu "Rajko Mitić" odigrali bez golova.

Nakon toga, propustio je četiri derbija, a poznato je i da su se u Crvenoj zvezdi žalili na njegovo suđenje. Upravo zbog toga, postoji velika mogućnost da sa Marakane odbiju da istrče na megdan Partizanu, prenose domaći mediji.

Foto: Starsport

Srđan Jovanović

Navodno, crveno-beli nisu zadovoljni što je poverenje ukazano Jovanoviću, koji je prethodni derbi sudio pre 521 dana. U međuvremenu, Zvezda je dva puta tražila promenu arbitra i smenu Dejana Filipovića, predsednika Sudijske komisije, koji delegira sudije za mečeve. U trenutku kada je Zvezda tražila smenu, Filipović je delegirao Jovanovića na kog se Zvezda do sada više puta žalila na njega i tražila da ne sudi te utakmice.

Inače, Jovanovićevi pomoćnici će biti Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok će u VAR sobi biti Aleksandar Živković kao glavni i Nemanja Petrović kao asistent. Jovanović je prethodnog vikenda sudio meč Spartak – Voždovac, a ove sezone je za sad sudio samo jedan evropski meč, duel između austrijskog Šturma i holandskog PSV Ajndhovena u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading