ZVEZDA JE JAČA OD PARTIZANA: Bivši kapiten SUROVO iskren pred derbi

Autor:

Sport

25.09.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli imaju jači tim, uložili su mnogo, a činjenica je da crno-beli primaju mnogo golova, kaže nekadašnji defanzivac "parnog valjka".

ZVEZDA JE JAČA OD PARTIZANA: Bivši kapiten SUROVO iskren pred derbi

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde sastaće se u sredu u Humskoj u 171. večitom derbiju. Crno-beli ulaze u duel sa četiri boda prednosti i saznanjem da nisu poraženi u Humskoj od večitog rivala osam sezona. S druge strane. crveno-beli su pre nepunih nedelju dana pokazali zube prvaku Evrope Mančester sitiju i imaće ulogo favorita jer je opšte mišljenje da su trenutno kvalitetniji od Partizana koji je neslavno završio kvalifikacije za Ligu konferencija. Interesantno, to mišljenje deli i nekadašnji kapiten "parnog valjka" Miroslav Vulićević.

Republika

Foto: FK Partizan

Miroslav Vulićević

- Zvezda ima jači tim, uložila je mnogo, ali kad govorimo od derbiju, takve stvari su marginalne i ne utiču na rezultat. Partizan igra pred svojim navijačima, imaće podršku i vetar u leđa. Veći motiv od toga ne treba, derbi se igra na inspiraciju, odluče jedan ili dva igrača. Sve je drugačije pred derbi, vazduh je drugačiji, atmosfera. Mogao bih da pričam do sutra - rekao je Vulićević za Sportski žurnal, pa nastavio:

- Činjenica je da Partizan prima mnogo golova, ali kad sačuvate mrežu, igrači dobiju još više na samopouzdanju. To je nešto na čemu bi trebalo da radi cela ekipa, a ne samo dva igrača. Mihajlo Ilić je veoma talentovan momak, bio je kod nas u omladincima, dobro ga poznajem, Svetozar Marković je dosta napredovao, ali ne može sve da zavisi od njih. Moraju i ostali da se uključe. Na stručnom štabu je da popravi te stvari, nekada nemate ni sreće, pa primite spektakularan gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
istina

25.09.2023 14:53

VUCICEVA ZVEZDA ! TAKVA RAZLIKA NIKAD NIJE BILA. A VAZURA POLTRON CUTI !