MILAN STANKOVIĆ SE VRAĆA NA ESTRADU: Latio se mikrofona na svadbi, a ova stvar je ŠOKIRALA sve prisutne!

Autor:

Zabava

25.09.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Milan Stanković uhvaćen kako peva na svadbi, gosti pali u trans!

MILAN STANKOVIĆ SE VRAĆA NA ESTRADU: Latio se mikrofona na svadbi, a ova stvar je ŠOKIRALA sve prisutne!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Stanković

Popularni pevač Milan Stanković planira veliki povratak na estradu. Nakon što je za Jelenu Karleušu uradio baladu "Ludilo", koja se našla na njenom albumu "Omega", Milan je snimio pesmu za sebe, koja bi trebalo da ugleda svetlost dana uskoro, saznaje "Kurir".

Republika

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša i Milan Stanković

Kako dalje navode, Milan je ovog vikenda bio i specijalni gost na jednoj svadbi. Pevač je uzeo mikrofon u ruke nakon višegodišnje pauze, te zapevao pesmu "Mjerkam te, mjerkam", koju u originalu izvodi Zdravko Čolić i atmosferu doveo do vrhunca. Došlo je do opšteg delirijuma kod svatova, a kako se dalje navodi, boravak u manastrinu nije utacio na njegov glas.

Republika

Foto: TikTok.com/_spasovskaa_

Milan Stanković zapevao na svadbi

Milan je u međuvremenu smršao, a i dalje ima dugu kosju, koju nosi zavezanu u rep. Na venčanju je nosio farmerke, crnu košulju i patike. Stanković se nije puno zadržavao na slavlju, a oni koji su ga videli, kažu da je bio u odličnom raspoloženju i da višemesečni boravak u manastiru na njemu nije ostavio velike promene sem kose i što deluje dosta ozbiljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading