ODUSTAO OD MANASTIRSKOG ŽIVOTA: Milan Stanković napravio šok potez, šta li se krije iza ovoga?!

Autor:

Zabava

08.09.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije očekivao da će pevač ovo napraviti na društvenim mrežama!

ODUSTAO OD MANASTIRSKOG ŽIVOTA: Milan Stanković napravio šok potez, šta li se krije iza ovoga?!

Foto: wikimedia.org/Pudelek (Marcin Szala), ATA Images

Milan Stanković poslednjih godinu dana nestao je sa muzičke scene, a život živi daleko od očiju javnosti. On se posvetio crkvi, a dosta se spekulisalo da planira da se zamonaši. 

Ipak, Milan je želeo da bude iskušenik u manastiru Podmaine u Crnoj Gori, ali kako je monah ovog manastira ispričao, za to bi bilo potrebno da prođe neko vreme. 

Republika

Foto: Tanjug, Instagram

Milan Stanković

Brat Milan nije bio u manastiru tokom ovog leta, bio je za vreme velikog vaskršnjeg posta. Iako je imao, a i dalje ima želju da krene monaškim putem, stav igumana i bratije je da je ipak još rano da zvanično bude pridodat kao iskušenik, tj. našem bratstvu. Mora da prođe još vremena. Milan mora da nauči da se još više usavršava u trpljenju i molitvi. To je za njegovo duhovno dobro. Milan je tu odluku prihvatio kao blagoslov, što i jeste. Najavio se ocu igumanu da će doći sad za vreme gospojinskog posta, da nam pomogne u poslušanjima pred manastirsku slavu, koja je 28. avgusta. U ovom periodu imamo puno poseta i posla, tako da će nam biti od pomoći – rekao je monah.

Stanković se nije toliko često oglašavao putem svojim društvenim mreža, ali objave koje je imao su uglavnom bile povezane sa crkvom i manastirima, iz kojih je kačio slike. Međutim, desilo se nešto neočekivano, a Milan je sve iznenadio svojom odlukom i potezom koji je napravio. 

Naime, Milan je sa svog profila na Instagramu uklonio sve fotografije iz manastira i ostavio isključivo profesionalne slike. 

 

 

Ovaj potez odmah su primetili pripadnici društvene mreže Tviter, zbog kojeg su se pokrenula razna nagađanja. 

- Milan Stanković je obrisao sve svoje slike iz manastira, što nagoveštava da se vraća na muzičku scenu - glasio je jedan tvit ispod kojeg su se nizali brojni komentari.

- "Moguće je", "Baš me je iznenadilo ovo", "Opa, Milane, vraćaj se", "Da li je moguće?", "Odustao od manastirskog života" - pisali su tviteraši.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Stanković Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading