FEĐA DUDIĆ OBJASNIO GREŠKU: Radnički uveo igrača VAN PROTOKOLA! Evo KAKO se to desilo!

Autor:

Sport

08.10.2023

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki propust Kragujevčana...

FEĐA DUDIĆ OBJASNIO GREŠKU: Radnički uveo igrača VAN PROTOKOLA! Evo KAKO se to desilo!

Foto: star sport

Iako je Crvena zvezda savladala Radnički 1923 u Kragujevcu rezultatom 4:3, branilac titule će dobiti ovu utakmicu službenim rezultatom 3:0!

Razlog tome je nesvakidašnja situacija koja se dogodila na početku drugog poluvremena, kada je trener domaćina Feđa Dudić napravio četvorostruku promenu i na teren poslao Miloša Vidovića.

Republika

Foto: Starsport

Detalji sa utakmice Radnički - Zvezda

 

Dudić je prokomentarisao utakmicu i grešku svog kluba.

Videli ste i tu situaciju na poluvremenu, napravio sam izmenu, momak nije bio u zapisniku. Sve što je moglo kontra da se desi se desilo. Mislim da je tu napravio grešku čovek koji je zadužen za to. Nije uneo igrača koji je trebalo da uđe, posle ulazi drugi, potom se povređuje novi igrač... Neca Tomić koji je planiran za 15 minuta, mora da igra 45. Morao sam da napravim još izmenu. Neke momke koji su se zagrevali sam morao da vratim. Navijači su mogli da uživaju i verujem da će gledati bolji Radnički u nastavku - rekao je Dudić koji je bio zadovoljan igrom svog tima prvih pola sata.

- Prvih pola sata je to onaj Radnički koji bih ja voleo da jeste, do tada smo kontrolisali sve napade Zvezde, osim par napada gde smo dopustili neke centaršuteve. Imali smo šansu za 2:0, ali to se kažnjava, jer igramo protiv ekipe. Znamo šta je Zvezda i kakav je njen kvalitet. Mislim da su moji momci dali maksimum u ovom trenutku. Treba malo fizičke snage, niko Zvezdi nije ovako izašao, sve lopte su izašle na ispucavanje sa pet metara, što inače nije slučaj. Čestitam još jednom momcima, čestitao bih i ekipi Zvezde na zasluženoj pobedi - zaključio je trener Radničkog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dado

08.10.2023 20:29

jel ovaj hospodin vodijo u skorije vreme Mostarski Velez