PIKSIJU SE OVO NEĆE SVIDETI! Juventus NE RAČUNA na Srbina!

Autor:

Sport

05.10.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preskočiće narednu utakmicu u Seriji A.

PIKSIJU SE OVO NEĆE SVIDETI! Juventus NE RAČUNA na Srbina!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Fudbaler Juventusa i srpski reprezentativac Dušan Vlahović neizvestan je za meč osmog kola Serije A protiv gradskog rivala Torina, prenose danas italijanski mediji.

Vlahović ima problema sa povredom prepone, a propustio je prošlog vikenda meč sa Juventusom protiv Atalante (0:0) u italijanskom šampionatu.

Srpski reprezentativac je danas trenirao odvojeno od ekipe, a italijanski mediji navode da postoje male šanse da srpski napadač zaigra na duelu sa Torinom.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović je neizvestan za gradski derbi s "bikovima"

Italijanski mediji podsećaju da Vlahović ima problema sa povredom prepone još od prošle sezone zbog čega je i na Svetskom prvenstvu u Kataru igrao nedovoljno spreman.

Ovakav epilog neće se svideti selektoru "orlova" Draganu Stojkoviću Piksiju, uoči predstojećih mečeva Srbije protiv Crne Gore i Mađarske u Budimpešti.

Nekadašnji napadač Fiorentine je ove sezone odigrao šest utakmica za torinski klub i postigao je četiri gola.

Juventus je trenutno na deobi četvrte pozicije i ima 14 bodova, kao trećeplasirani Napoli i upravio "viola" koja se nalazi na petom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading