NEVIĐENO: Torcidaš provocirao BBB sa uzdignuta TRI PRSTA, pa DOBIO BATINE od svojih! Urnebes na Poljudu!

Autor:

Sport

05.10.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajduk - Dinamo obeležila neobična scena...

NEVIĐENO: Torcidaš provocirao BBB sa uzdignuta TRI PRSTA, pa DOBIO BATINE od svojih! Urnebes na Poljudu!

Foto: Profimedia/AFP

Navijači Hajduka - popularna "Torcida"

Split je u ekstazi! Fudbaleri Hajduka uveliko predvode hrvatski fudbalski karavan, pošto na tabeli tamošnjeg šampionata imaju dva boda više od Rijeke, odnosno plus pet u odnosu na najvećeg rivala Dinamo, koji zapravo ima utakmicu manje.

Euforija je doživela vrhunac nedavno, kada su splitski "beli" na krcatom Poljudu konačno savladali ljute rivale iz Zagreba - 1:0. Junak je bio Sahiti, strelac gola u 59. minutu, koji je probudio nadu da ovaj klub sa obale Jadranskog mora najzad može do šampionske titule.

Takođe, tamošnji navijači, popularna Torcida, jedva su dočekali da se u lice slade omraženim neprijateljima iz prestonice, i to su činili na sve moguće načine, pa čak i sa uzdignuta tri prsta, koji po njihovom poimanju od pamtiveka simbolizuju Srbiju. Jedan od najpoznatijih navijačih poratala u svetu ultrasa - "hooligans.cz" objavio je dosad neviđenu fotografiju sa hrvatskog derbija. Naime, jedan pripadnik Torcide je prišao sektoru sa gostujućim navijačima, takozvanim "bed blu bojsima", i visoko podigao tri prsta.

U opisu fotografije stoji pomalo nerealno objašnjenje, koje je zapravo izazvalo kontra-efekat jer su se u polemiku uključili i srpski navijači s tezom da su splitski Hajduk ustvari osnovali dalmatinski Srbi, što je, inače, nepobitna činjenica.

 

 

- Lokalni Srbin, koji podržava Hajduk, na sektoru blizu BBB, provocira (sa tri prsta). Posle toga, Torcida je došla i napala Srbina iz Torcide, ali je veću tuču sprečila policija - piše na pomenutoj stranici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading