LJUBIMAC DELIJA NEMA KONKURENCIJU! Golman Zvezde zasenio sve u Ligi šampiona! Rivali mu GLEDAJU u leđa!

Autor:

Sport

05.10.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar mreže crveno-belih sakupio je najviše intervencija.

LJUBIMAC DELIJA NEMA KONKURENCIJU! Golman Zvezde zasenio sve u Ligi šampiona! Rivali mu GLEDAJU u leđa!

Foto: FK Crvena zvezda

Omri Glazer

Odigrana su dva kola u Ligi šampiona, a Crvena zvezda je na kontu upisala samo bod. Posle očekivanog poraza na terenu evropskog prvaka Mančester sitija, izabranici Baraka Bahara "iščupali" su remi pred punom Marakanom protiv Jang Bojsa - 2:2.

Kao i u meču na "Etihadu", deo utakmice s Švajcarcima obeležio je Omri Glazer. Čuvar mreže crveno-belih sakupio je i u okršaju nekoliko ključnih odbrana, koje su uticale da klub iz Ljutice Bogdana ne doživi i drugi uzastopni neuspeh.

Zahvaljujući tome, Omri Glazer se nalazi na liderskoj poziciji golmana u Ligi šampiona s najviše intervencija. Izraelski reprezentativac upisao je 17 odbrana, čak četiri više od drugoplasiranog Jana Oblaka, po mnogima najboljeg čuvara mreže današnjice iz madridskog Atletika, koji je u uvodna dva kola imao 13 odbranjenih udaraca.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

 

Na trećem mestu je Glazerov rival iz poslednjeg meča, Antoni Raćopi iz Jang Bojsa s 11 intervencija, dok je četvrti Bris Samba, "jedinica" franucskog Lansa je 10 puta zaustavila šuteve protivničkih fudbalera.

Top 5 zaokuržuje Riznik iz ukrajinskog Šahtjora, s devet intervencija.

Nema sumnje da će ovakvi podaci biti samo podstrekt golmanu Zvezde, uoči nastavka sezone na domaćoj i evropskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading