NENAD LALATOVIĆ EKSKLUZIVNO: Zvezda je bila DOBRA, ali je OSTALA BEZ SNAGE!

Autor:

Sport

05.10.2023

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno protiv Jang bojsa 2:2 (1:0) na Marakani u drugom kolu G grupe Lige šampiona! Iako su crveno-beli glasili za favorita, to nisu uspeli da pokažu i na terenu.

NENAD LALATOVIĆ EKSKLUZIVNO: Zvezda je bila DOBRA, ali je OSTALA BEZ SNAGE!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nenad Lalatović

Može se reći da izabranici Baraka Bahara malo nisu imali ni sreće, jer su im poništena dva gola tokom meča.

 

Međutim i pored remija u Beogradu, bivši trener crveno-belih Nenad Lalatović je u razgovoru za Republika.rs poručio da nije nezadovoljan igrom srpskog kluba. 


- Bez obzira na krajnji rezultat, crveno-beli su odigrali kvalitetan meč. Posebno poslednjih 20 minuta. Nisu se obrukali, ali svi smo mi očekivali pobedu, posebno protiv Jang bojsa, ipak nisu oni Mančester siti. Bitno je da nisu izgubili, na Marakani ne sme da se izgubi, ja nikada nisam izgubio utakmicu u Evropi na domaćem terenu. Sada je Zvezdina realnost da budu na kraju treći, ako budu drugi biće senzacija, a ako zavše na četvrtom mestu biće prava katastrofa - rekao je legendarni Lalat. 


Utakmica protiv "mladih momaka" je veoma ličila na duel sa Mančester sitijem, kada je u pitanju igra Zvezde. Na oba meča su krenuli dobro, a onda su pali u nastavku. Lalatović je istakao da je to posledica slabog domaćeg prvenstva. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nenad Lalatović

 


- Izgleda mi kao da Crvena zvezda nema dovoljnui snagu, ali to je zato što prvenstvo Srbije nije dovoljno jako. S druge strane, protivnici crveno-belih igraju u mnogo jačim ligama i onda imaju snagu da izdrže meč. Zbog toga srpski tim igra dobro prvo poluvreme, a onda padne. Ako se pogleda trenutan nivo Liga Evrope bi bila idealno takmičenje, bar dok se ne uigraju. Tim je odličan, možda najbolji u istoriji crveno-belih, ali prosto nije još na očekivanom nivou. Nedostaje mu još dobrih utakmica, potrebno je vreme da bi pokazao vrhunac. Stranci su došli zbog Lige šampiona, a ne zbog ljubavi prema Zvezdi, tako da oni u domaćem prvenstvu daju 50 odsto svojih mogućnosti. Zbog toga posle ne mogu da pokažu svoj kapacitet u Evropi, jer ostanu bez snage - objasnio je on.


Takođe, on je istakao da je velika greška što je Zvezda čuvala rezultat. 


- Ono što je sigurno u Ligi šampiona nema čuvanja rezultata, čim to počneš da radiš odmah gubiš. To smo videli na meču protiv Švajcaraca čak dva puta. Prvo je Zvezda čuvala rezultat, pa je primila gol. Onda je isto uradila ekipa Jang bojsa, pa su crveno-beli stigli do izjednačenja. To prosto tako ide - zaključio je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading