SRBIJA SE PONOSI FERDIJEM, A IMA I ZAŠTO! Vozač autobusa u Novom Sadu napravio veliki podvig! VOZIO JE, A ONDA STAO I SPASAO JEDAN ŽIVOT!

Autor:

Vesti

05.10.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čin vozača autobusa novosadskog JGSP-a dotakao je Novosađane, ali i sve one koji su čuli za njegov herojski podvig.

SRBIJA SE PONOSI FERDIJEM, A IMA I ZAŠTO! Vozač autobusa u Novom Sadu napravio veliki podvig! VOZIO JE, A ONDA STAO I SPASAO JEDAN ŽIVOT!

Foto: Instagram-jgspnovi_sad

Ferdi Beriša, vozač autobusa u Novom Sadu, pokazao je istinsku hrabrost i humanost kada je sprečio ženu da skoči s Petrovaradinskog mosta.

 

 

Čin vozača autobusa novosadskog JGSP-a dotakao je Novosađane, ali i sve one koji su čuli za njegov herojski podvig.

Beriša je juče tokom vožnje video da jedna žena pokušava da izvrši samoubistvo skokom sa mosta i nije časio, već je odmah zaustavio autobus.

- Naš vozač Ferdi Beriša juče je spasao jedan život. Vozeći preko Petrovaradinskog mosta ugledao je ženu sa očiglednom namerom da skoči u reku, izašao je brzo iz autobusa i uspeo da je spreči u naumu. Plemenitost pre svega! Ponosni smo na našeg dobrog Berišu! - naveli su iz JGSP-a.

Heroji poput Beriše često deluju tiho i bez pompe, ali njihovi činovi imaju dubok i trajan uticaj na zajednicu, što svedoče i komentari divljena prema ovom čoveku.

"Važno je prepoznati i podržati takve plemenite gestove i inspirisati druge da čine dobra dela kako bi ovaj svet postao bolje mesto za sve nas", jedan je od komentara.

Bonus video:

.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading