JEZIVA SAČEKUŠA U ZEMUNU! SAMO MU ISEKLA PUT PA "ISPALILA PROJEKTILE" U ŠOFERKU! Nastao opšti haos, saobraćaj bio BLOKIRAN - ceo GSP u neverici! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.09.2023

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U snimku se ne čuje zvuk, pa detalji verbalnog sukoba između vozača i žene nisu poznati.

JEZIVA SAČEKUŠA U ZEMUNU! SAMO MU ISEKLA PUT PA "ISPALILA PROJEKTILE" U ŠOFERKU! Nastao opšti haos, saobraćaj bio BLOKIRAN - ceo GSP u neverici! (VIDEO)

Foto: Printscreen//www.instagram.com/serbialive_beograd/

Saobraćajni incident u Zemunu izazvao je veliku pažnju javnosti kada je putnik u vozilu javnog prevoza zabeležio incident i podelio ga na društvenim mrežama. Snimak prikazuje sukob između vozača gradskog autobusa i žene koja je vozila sopstveni automobil.

- Žena u Zemunu me prvo isekla na skretanju iz Novogradske u Cara Dušana, iz trake za desno skrenula levo, sreća pa nije došlo do čukanja i da neko nije pao - navodi vozač.

Na snimku se vidi trenutak kada žena iz automobila izlazi i blokira saobraćaj na pet minuta. Prema tvrdnjama vozača autobusa, incident je počeo kada ga je žena isekla na skretanju iz Novogradske ulice u Cara Dušana, pokušavajući da skrene levo iz trake za desno skretanje. Vozač je svirao kako bi izbegao sudar, nakon čega je žena iz automobila izašla i blokirala saobraćaj.

 

 

U snimku se ne čuje zvuk, pa detalji verbalnog sukoba između vozača i žene nisu poznati. Vozač tvrdi da je žena nakon toga gađala šoferšajbnu njegovog autobusa jajem.

Srećom, niko nije povređen u ovom incidentu, ali je incident ukazao na česte sukobe i nesuglasice koje se dešavaju u saobraćaju.

Do sada nije stigao odgovor ili izjava žene koja je učestvovala u incidentu. Očekuje se da će se nadležne vlasti pozabaviti ovim slučajem i preduzeti odgovarajuće korake kako bi se osigurala bezbednost i red u saobraćaju.

- Svirao sam joj da je ne udarim, a ona je nakon toga izašla iz kola, blokirala saobraćaj pet minuta i nakon toga gađala jajem šoferšajbnu. Vozač linije 17 - navodi se u objavi.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading