PREDSEDNIK FENERA O ODLUCI DA POZOVE TADIĆA: "Dovodimo ličnost, ne samo fudbalera, LIČIO JE NA BANKARA"

Autor:

Sport

05.10.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva izjava Alija Kodža.

PREDSEDNIK FENERA O ODLUCI DA POZOVE TADIĆA: "Dovodimo ličnost, ne samo fudbalera, LIČIO JE NA BANKARA"

Foto: FSS

Dušan Tadić

Posle pet godina provedenih u Ajaksu, reprezentativac Srbije Dušan Tadić prešao je u redove turskog velikana Fenerbahčea. A, kako je došlo do toga da srpski majstor fudbala zaduži desetku žuto-plavih, ispričao je predsednik kluba Ali Kodž.

Tadić nam nije bio u mislima, niti u planu sve dok jednog dana nisam krenuo s prijateljima da obiđem ekipu na pripremama u Rusiji. Prišao mi je direktor Mario Blanko i doslovce rekao 'Ukazala nam se šansa da dovedemo Tadića!' Tad sam pomislio i rekao mu da sam osetljiv na stare igrače, tim pre što smo već angažovali Edina Džeka koji ima 37 godina. Pitao sam da li nam je on baš potreban, zar nije bolje da dovedemo mlađeg i poletnijeg? Blanko mi je na to saopštio 'Dovodimo ličnost, ne samo fudbalera.' E tad me je ubedio. Pre puta u Rusiju odlučili smo da svratimo do Beograda, upoznali smo se i sreo sam momka koji mi je isprava ličio na bankara - ispričao je prvi čovek Fenerbahčea.

U domaćem prvenstvu su lideri sa maksimalnim učinkom nakon sedam kola, a Tadić je zabeležio gol i dve asistencije. Dobre rezultate beleže i u Evropi, gde su redom su pobeđivali Zimbru iz Kišinjeva, Maribor i Tvente, a zanimljivo je da su zabeležili svih šest pobeda u ta tri dvomeča. Prvi meč grupne faze Lige konferencija protiv Nordsjelanda rešili su u svoju korist, a drugu utakmicu igraju na gostovanju Spartaku iz Trnave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading