TURCI OPLELI PO KAPITENU SRBIJE! Navijači Galate UDARILI po Tadiću! Fenerbahče im BRUTALNO odgovorio!

Autor:

Sport

12.09.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten "orlova" se suočio s neprijatnim prozivkama.

TURCI OPLELI PO KAPITENU SRBIJE! Navijači Galate UDARILI po Tadiću! Fenerbahče im BRUTALNO odgovorio!

Foto: Printscreen/Twitter

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Litvaniju u Kaunasu (3:1) i ostala u trci za plasman na Evropsko prvenstvo, dok su Piksijevi izabranici u avionu po povratku kućama odgledali meč Novaka Đokovića na US Openu i proslavili njegovu pobedu u finalu nad Danilom Medvedevim.

Veliki broj srpskih igrača je podiglo tri prsta kako se tradicionalno proslavljaju uspesi naših sportista, ali je to u Turskoj naišlo na osude, naročito na račun kapitena Dušana Tadića koji nastupa za Fenerbahče.

Preciznije, Tadić je izazvao buru među velikim brojem turskih navijača, zbog visoko uzdignuta tri prsta. Dušanova reakcija se nije svidala ogromnom broju ljubitelja fudbala u Turskoj, koji smatraju da je na ovaj način kapiten Srbije obezvedrio sve ubijene muslimane u BiH, jer su se zločini dogodili uz pokazivanje pomenutog simbola.

 

 

- Zašto se čudite što Dušan Tadić pokazuje četničke pozdrave? Pa ovaj čovek je ranije ismevao Orkuna Korkčua jer posti u toku trajanja ramazana. Kao kapiten Ajaksa odbio je da nosi traku sa bojama Turske i Sirije. Ne dozvolite da ga navijači Fenerbahčea brane jer nemaju pojma o tim stvarima - pisalo je među komentarima na društvenim mrežama.

Najglasiniji u osudi vođe "orlova" su ultrasi Galatasaraja, koji su ga nazvali neprijateljem i smatraju da je na taj način uvredio svog saigrača Edina Džeka, kapitena reprezentacije BiH.

Ubrzo je stigao odgovor navijača Fenerbahčea, oni tvrde da je podizanje tri prsta sasvim normalna stvar za srpski narod, naročito jer ovaj "pozdrav" označava Sveto trojstvo.

Međutim, nema sumnje da Tadića čeka pakleni doček od strane navijača Galatasaraja, u predstojećem istanbulskom derbiju koji će Fener odigrati na stadionu "Rams park".

 

 

- Turski dušmanin Dušan Tadić - napisano je u objavi sa fotografijom kapitena Srbije gde pokazuje tri prsta.

Srpski kapiten je tokom leta napustio Ajaks iz Amsterdama i prešao u redove Fenerbahčea, za koji je u devet odigranih mečeva dao četiri gola i dva puta bio asistent.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Djole

12.09.2023 17:05

Mogu da ga poljube u tur.... Samo treva da se oglasi i da kaze da Turska naoruzava separatiste na Kosovu i Metohiji i da nije cuo ni jednu osudu. Ko je.. Turke