CRNI DANI ZA ZVEZDU JUVENTUSA! Oglasila se menadžerka Francuza!

Autor:

Sport

12.09.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol Pogba se suočava s drastičnom kaznom.

CRNI DANI ZA ZVEZDU JUVENTUSA! Oglasila se menadžerka Francuza!

Foto: Ap photo

Pošto mu je pronađena nedozvoljena supstanca u organizmu, fudbaleru Juventusa Polu Pogbi preti četvorogodišnja suspenzija, zbog koje bi mogao i da završi karijeru.

Tim povodom oglasila se i njegova zastupnica Rafaela Pimenta i stala u odbranu francuskog veziste.

- Sigurna sam da Pol Pogba nikada nije želeo da prekrši pravila - rekla je Pimenta, posle odluke italijanske Nacionalne antidoping agencije (NADO) da privremeno suspenduje francuskog igrača zbog korišćenja dopinga, prenose italijanski mediji.

Foto: Tanjug/AP

Pol Pogba s loptom

Reprezentativac "trikolora" je bio pozitivan na testosteron na standarnom doping testu, koji je napravljen 20. avgusta posle meča prvog kola Serije A protiv Udinezea. Meč je završen pobedom Juventusa rezultatom 3:0, a Pogba je čitavu utakmicu proveo na klupi, ali je bio među igračima koji su nasumično izvučeni za testiranje.

- Čekamo rezultate drugog testa, a do tada ništa ne mogu da kažem. Sigurno je samo da Pogba nikada nije želeo da prekrši pravila - rekla je Pimenta.

Juventus je sinoć potvrdio da je Pogba privremeno suspendovan. Italijanski mediji navode da bi francuski fudbaler mogao da bude kažnjen s čak četiri godine ako i drugi test potvrdi prisustvo nedozvoljenih supstanci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading