SUROVA DOMINACIJA: Portugal DEMOLIRAO Luksemburg, Bosna pala u finišu! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.09.2023

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrane su još četiri utakmice u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

SUROVA DOMINACIJA: Portugal DEMOLIRAO Luksemburg, Bosna pala u finišu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Portugala savladala je Luksemburg sa 9:0 (4:0) u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na Algarveu su Portugalci odigrali brutalan meč, pa su sa devet godina ispratili svoje rivale.

Mrežu je načeo Goncalo Inacio, koji je u 12. minutu matirao Morisa, a do poluvremena su golove postigli Gonzalo Ramos u 18. i 34. minutu, da bi ponovo Inacio bio precizan u 45.

U nastavku smo videli i veću broj pogodaka. Diogo Žota je postigao golove u 57. i 77. minutu, Rikardo Horta je bio precizan u 67, Bruno Fernandeš u 83, dok je konačan rezultat postigao Žoao Feliks u 88. minutu.

Pobedu je upisao i Island, koji je sa 1:0 (0:0) savladao na svom terenu Bosnu i Hercegovinu, i tako dodatno udaljio Džeka i drugove od EURA. Jedini gol na meču je delo Alfreda Finbogasona, koji je u 92. minutu matirao Sehića.

Tri boda idu i u Vels, koji je sa 2:0 (1:0) slavio na gostovanju Letoniji. Aron Remzi je pogodio u prvom poluvremenu, pošto je u 29. minutu bio precizan sa bele tačke, a konačan rezultat je u 96. minutu postavio Dejvid Bruks.

Poslednji meč večeri odigran je u Slovačkoj, koja je na svom terenu porazila Lihtenštajn sa 3:0 (3:0). Interesantno je da je konačan rezultat postavljen već u šestom minutu. Hancko je u prvom minutu doveo Slovake u prednost, Duda je u trećem povisio, a konačan rezultat je u šestom minutu postavio Mak.

Standings provided by Sofascore
Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading