NOVI TRIJUMF "KOCKASTIH": Hrvatska slavila u Jermeniji, meč obeležio PREKID!

Autor:

Sport

11.09.2023

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitna tri boda za "vatrene".

NOVI TRIJUMF "KOCKASTIH": Hrvatska slavila u Jermeniji, meč obeležio PREKID!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Hrvatske upisala je novu pobedu u okviru kvalfikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu, pošto su sa 1:0 (1:0) savladali selekciju Jermenije.

Jedini gol na meču delo je Andreja Kramarića, koji je u 14. minutu zatresao mrežu domaće selekcije.

Napadali su Hrvati čitav tok susreta, nizale su se šanse, ali nisu izabranici Zlatka Dalića uspevali da osiguraju trijumf. Ipak, na kraju se tri boda pišu, a Hrvati se sada nalaze u dobroj poziciji pred nastavak kvalifikacija.

Inače, meč je prekidan u prvom poluvremenu. Naime, u 35. minutu je dron leteo iznad terena i nosio zastavu Gorskog Karabaha, nepriznate separatističke države na teritoriji Azerbajdžana sa većinskim jermenskim stanovništvom, oko koga decenijma traju sukobi.

Ova situacija neodoljivo podseća na susret između Srbije i Albanije kada je Stefan Mitrović skinuo zastavu "velike Albanije" koja je letela na dronu preko terena, a epilog svega je bio prekid susreta i izgubljen meč Srbije.

Ostaje da se vidi kako će UEFA reagovati ovog puta na sličnu situaciju.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading