SMENA NA KLUPI REPREZENTACIJE: "Orlovi" ostali bez SELEKTORA!

Autor:

Sport

11.09.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promena na klupi uoči nastavka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

SMENA NA KLUPI REPREZENTACIJE: "Orlovi" ostali bez SELEKTORA!

Foto: Starsport

Fernando Santoš i Dragan Stojković Piksi

Fernando Santoš, slavni portugalski trener, neće više sedeti na klupi fudbalske reprezentacije Poljske.

"Orlovi", kako je nadimak poljske selekcije, igraju očajno u ovim kvalifikacijama, a njihov plasman na Evropsko prvenstvo, koje se igra 2024. godine u Nemačkoj, doveden je u pitanje.

Poljska je u okviru septembarskog ciklusa kvalifikacija slavila svom terenu protiv Farskih Ostrva sa 2:0, ali je istim rezultatom poražena na gostovanju Albaniji, čime se dodatno udaljila od plasmana u EURO.

Trenutno ova selekcija ima svega pet šest bodova posle pet odigranih mečeva, a mora se priznati da grupa koju čine Češka, Albanija, Moldavila i Farska Ostrva stvarno ne bi trebalo da bude problem za tim koji u svojim redovima ima Roberta Levandovskog. 

Foto: FSS

Fernando Santoš i Dragan Stojković Piksi

Ipak, očigledno da ne funkcioniše eksperiment sa Santošom, koji je Poljsku preuzeo nakon Mundijala u Kataru. Selekcija nije zaigrala bolje, pa će ceh loših rezultata platiti Portugalac. Još nije zvanično razrešen dužnosti, ali se očekuje da to usledi u narednim satima, ili danima.

Inače, Poljaci do kraja kvalifikacija igraju još tri utakmice. U oktobru im slede gostovanje na Farskim Ostrvima i meč kod kuće protiv Moldavije, kada će im šest bodova biti imperativ. U poslednjem kolu u Varšavu stiže Češka, a neprolazak dalje iz ove grupe bi se mogao smatrati debaklom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading