POSLE HET-TRIKA LITVANCIMA! Mitrović OTKRIO koji mu je NAJDRAŽI gol u dresu "orlova"!

Autor:

Sport

11.09.2023

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Litvaniju u Kaunasu s 3:1 i načinila ogroman korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo.

POSLE HET-TRIKA LITVANCIMA! Mitrović OTKRIO koji mu je NAJDRAŽI gol u dresu "orlova"!

Foto: fss.rs

Aleksandar Mitrović

Dobro izdanje Srbije u Kaunasu, važna pobeda i snažna reakcija igrača posle meča sa Mađarskom, mnogo razloga da selektor Dragan Stojković Piksi bude zadovoljan slikom iz Litvanije.

Za samo 22 minuta Aleksandar Mitrović je postigao svoj najbrži het-trik u dresu sa državnim grbom, a ovo mu je bio ukupno osmi gol u mečevima protiv Litvanije.

Ujedno, najbolji strelac u istoriji "orlova" stigao je do 55. gola za nacionalni tim, po čemu je još više povećao granicu narednim generacijama.

-Trudiom sam se da budem miran i skoncentrisan, sva tri puta našao sam se na pravom mestu. Prvo poluvreme smo odigrali jako dobro, mogli smo da postignemo još koji gol. U nastavku smo odigrali pametno i sačuvali vođstvo – rekao je "Mitrogol".

Republika

Foto: FSS

 

Napominje da mu nijedan pogodak nije posebno značajan:

- Mojim saigračima su važne asistencije, a meni samo da dobijem pravovremeno loptu od Duće, Sergeja, Mladenovića…Trudio sam se da odradim svoj deo posla. Da li bih izdvojio neki gol u dresu reprezentacije? Ne, svaki mi je drag, svaki je lep na svoj način - istakao je Aleksandar Mitrović.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija posle pet odigranih utakmica, koliko ima i Crna Gora, zauzimaju drugo mesto s deset bodova. Mađarska je lider G grupe s istim bodovnim saldom, ali uz meč manje, "sokolovi" su na trećoj poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading