SRAMNA PROVOKACIJA ALBANACA! Dao gol Poljacima, pa POKAZAO celom svetu tetovažu OVK teroriste koji je UBIJAO Srbe! (FOTO)

Autor:

Sport

11.09.2023

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Albanije pobedili su Poljsku s 2:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

SRAMNA PROVOKACIJA ALBANACA! Dao gol Poljacima, pa POKAZAO celom svetu tetovažu OVK teroriste koji je UBIJAO Srbe! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter

Reprezentativac ove države Mirlind Daku postigao je u nedelju veče pogodak za svoj nacionalni tim u pobedi nad favorizovanim Poljacima.

Ono što je celom svetu upalo u oči, da je strelac vodećeg pogotka, tokom proslave istog pokazao tetovažu OVK teroriste Agima Ramadanija koju ima na leđima!

Daku je rođen u gradu Gnjilane, igrao je za reprezentaciju lažne države Kosovo, ali je od ove godine odlučio da nastupa za albansku selekciju i upisao je prvenac.

 

 

Mirlind je tokom proslave gola, skinuo dres i na leđima je pokazao tetovažu komandanta 138. brigade Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Ramadanija kome je nadimak bio "Katana".

 

 

Podsetimo, Agim Ramadani je odgovoran za zasedu na Košarama 30. septembra 1998. u kojoj ubijeno pet srpskih vojnika, a i sam je izgubio život godinu dana kasnije.

Kada je u pitanju stanje u grupi E, Albanija je šokantni lider s 12 osvojenih bodova iz pet mečeva, dok je druga Češka koja ima osam poena, koliko i trećeplasirana Moldavija, ali i utakmicu manje od oba rivala.

Poljaci su tek na četvrtom mestu s šest poena i ozbiljno im je ugrožen plasman na Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading