PREDSEDNIK DŽAJIĆ ODUŠEVLJEN POBEDOM! Mitrovićevi golovi su uvek bili VAŽNI!

Autor:

Sport

10.09.2023

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije vratila se na pobednički kolosek.

PREDSEDNIK DŽAJIĆ ODUŠEVLJEN POBEDOM! Mitrovićevi golovi su uvek bili VAŽNI!

Foto: Starsport

Osmesi na licu predesnika FSS Dragana Džajića, posle odlične igre "orlova" u Kaunasu i nove pobede u kvalifikacijama. Otkrilo je najbolje krilo 20. veka da li je bio zadovoljan viđenim:

- S te strane da, ali ovo je bio momenat da je pobeda došla u pravom trenutku. Ko god da je rekao da je laka grupa, ona nije. Mislim da će ovo biti podstrekt da igrači prihvate najozbiljinije svaku utakmicu, veoma važna pobeda na psihološkom planu - rekao je Džajić za TV Arena sport.

Republika

Foto: printscreen/RTS

 

Nije hteo prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije da izdvaja svakog ponaosob:

- Ne bih voleo da ističem pojedince. Mitrović je dugo godina jedan od najboljih igrača na ovim prostorima, njegovi golovi su bili uvek važni, danas je pokazao to. Ostali igrači su odigrali kako treba da se dobije utakmica. Neće biti laka borba, vidite sami, Crna Gora se približava, igrači će shvatiti da je svaka pobeda najvažnija i koliko znači.

Odmah posle meča treća Zvezdina zvezda je ušao u svlačionicu Srbije i čestitao Piksiju i njegovim izabranicima.

- Već sam im čestitao u svlačionici, to je dovoljno. Najvažnije da odemo na Evropsko prvenstvo, naravno da bih želeo sa svim pobedama, ali to je nemoguće. Cilj je bio jasan da odemo na Evropsko prvenstvo - istakao je Dragan Džajić, predsednik FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading