OVAJ ČOVEK NEMA SRAMA! Srbomrzac Džaka opet izazvao HAOS! Namerno pustio GOL, pa NAPAO Švajcarca! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.09.2023

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista "sajdžija" ponovo napravio skandalozan potez.

OVAJ ČOVEK NEMA SRAMA! Srbomrzac Džaka opet izazvao HAOS! Namerno pustio GOL, pa NAPAO Švajcarca! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija lažne države Kosovo remizirala je protiv favorizovane Švajcarske, golom Vedata Murićija u 90+4. minutu meča.

Utakmica u Prištini završena je rezultatom 2:2, posle čega se situacija u grupi "I" kvalifikacija za Evropsko prvenstvo potpuno zakomplikovala. Ne samo zbog izgubljena dva boda zbog kojih su Švajcarci upali u problem, nego i zbog poljuljanih odnosa unutar selekcije o kojima pišu svi tamošnji mediji.

Skandal je izazvao kapiten tima Granit Džaka, koji je neodgovorno odigrao završnicu meča i bez dileme "pustio" fudbalere tzv Kosova da stignu do izjednačenja.

Odavno se zna u kakvim je vezama bivši igrač Arsenala sa tzv. Kosovom, pa ih je naročito iznervirala njegova nepažnja i novi kiks u reprezentaciji Švajcarske, koji se proširio društvenim mrežama.

Tu, ipak, nije bio kraj nevoljama za fudbalera Bajer Leverkuzena, koji je posle meča javno kritikovao i selektora Murata Jakina, što je ozbiljno poljuljalo odnose u reprezentaciji.

Džaka je naglasio da postoje problemi na treninzima, čak se spekulisalo i o njihovom sukobu, da bi potom švajcarski "Blik" kroz više tekstova isticao da kapiten ne može tako da se ponaša i da Jakin više nema autoritet kod igrača.

Urpkos činjenici da je selektor Švajcarske pokušao da smiri situaciju, mnogi nisu uvereni da problematični Džaka može da se smiri, pošto mu ovo nije prvi put da bude u prvom planu zbog nefudbalskih stvari:

- Imali smo otvoren i iskren razgovor, nije bilo pametno od njega da javno kritikuje ili predlaže kako treba da igramo, što sam mu rekao. Lično, ne vidim to kao kritiku, više kao stimulaciju celom timu. Granit želi da bude uključen više tokom nedelje kada treniramo i to je u redu. Posle 45 minuta razgovora dogovorili smo da se koncentrišemo na sledeći izazov - rekao je Murat Jakin.

Inače, Džaka je srpskim navijačima ostao u ružnom sećanju posle meča Švajcarska - Srbija na Mundijalu u Rusiji, kada je sramnim potezima takođe napravio haos pokazivanjem dvoglavog orla, simbola "Velike Albanije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading